Η αστυνομία εμπόδισε το προγραμματισμένο μπλόκο των αγροτών Θεσσαλίας

Αλεξανδρούπολη: συμβολική κατάληψη των Γραφείων του ΕΛΓΑ

Δεν έκλεισαν τελικά οι αγρότες της Θεσσαλίας για μια ώρα πεζή την εθνική οδό αφού ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο μπλόκο της Νίκαιας δεν τους επέτρεψαν να καταλάβουν το οδόστρωμα.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή αποφασίστηκε στο πλαίσιο της πανελλαδικής αγροτικής συγκέντρωσης κλιμάκωση κινητοποιήσεων με αποκλεισμό δρόμων καθημερινά από τις 2 μ.μ. έως τις 3 μ.μ..

Πάντως, ορισμένοι από τους αγρότες κατάφεραν να βρουν στην ΠΑΘΕ, ωστόσο περιορίστηκαν στην άκρη του δρόμου, καθώς παρά τις διαβουλεύσεις με την αστυνομία, δεν τους επιτράπηκε να προχωρήσουν σε αποκλεισμό.

Στην Αλεξανδρούπολη, γεωργοί και κτηνοτρόφοι πραγματοποίησαν το μεσημέρι παράσταση διαμαρτυρίας με συμβολική κατάληψη των Γραφείων του ΕΛΓΑ.

Η κατάληψη διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα και όπως τονίσθηκε, η δράση διαμαρτυρίας εντάσσονταν στις κινητοποιήσεις των αγροτών που θα συνεχιστούν μέχρι την υλοποίηση των αιτημάτων τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top