Η παπαδιά μέσα από τη φυλακή κάνει έκκληση στα παιδιά της να επικοινωνήσουν μαζί της!

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της δολοφονίας του ιερέα

Η παπαδιά μέσα από τη φυλακή κάνει έκκληση στα παιδιά της να επικοινωνήσουν μαζί της!

Ήταν Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου όταν ο άτυχος ιερέας και πατέρας 3 παιδιών από την Κρέστενα της Ηλείας έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του εραστή της γυναίκας του στην Εθνική οδό!

Στην αρχή οι αρχές πίστευαν ότι πρόκειται για δολοφονική επίθεση ληστών ώστε να του αφαιρέσουν χρήματα… στη συνέχεια όμως το κουβάρι ξετυλίχτηκε και σύμφωνα με τις Αρχές πρόκειται για μελετημένο έγκλημα της ίδιας του της γυναίκας!

Η παπαδιά είχε παράνομη σχέση και όλα έγιναν βάση σχεδίου. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς: Το αυτοκίνητο το οδηγούσε η παπαδιά και σταμάτησε στο σημείο που είχαν συμφωνήσει με τον 40χρονο εραστή της. Όταν εκείνη κατέβηκε και απομακρύνθηκε λίγο, ο φερόμενος ως δράστης πυροβόλησε από πίσω τον 52χρονο ιερέα με σκάγια για… αγριογούρουνα!!!

Στην απολογία τους οι δυο κατηγορούμενοι είπαν ότι δεν είχαν σχεδιάσει να δολοφονήσουν τον ιερέα.

Η παπαδιά μιλάει μέσα από την φυλακή και κάνει έκκληση στα παιδιά της να επικοινωνήσουν μαζί της

Σήμερα η 42χρονη παπαδιά κατηγορείται για ηθικός αυτουργός στην υπόθεση αφού λέγεται ότι εκείνη έδωσε εντολή στον εραστή της να πυροβολήσει. Μέσα από την φυλακή σπάει την σιωπή της και δηλώνει αθώα, κάνοντας έκκληση στα παιδιά της να επικοινωνήσουν μαζί της!

«Είμαι αθώα και το δηλώνω. Δεν έχω κάνει τίποτα! Κλαίω πολύ και στεναχωριέμαι για τα παιδιά μου. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μιλάω μαζί τους. Έχω προσπαθήσει να έρθω σε επικοινωνία μαζί τους και δεν θέλουν.»

Με θάρρος απαντάει ότι είχε σχέση με τον συγκατηγουρούμενό της! «Ναι είχα σχέση. Τον είχα δει τρεις τέσσερις φορές. Αυτό ήταν.»
«Αγαπούσα τον άντρα μου. Ποτέ δεν είπα στον εραστή μου φάε τον άντρα μου!»

Νέα εξέλιξη

Την προηγούμενη Παρασκευή η κατηγορουμένη εκκληθεί να δώσει μια συμπληρωματική κατάθεση, καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο του εραστή της υπάρχει ένα νέο στοιχείο στην υπόθεση: Ότι στα χέρια της παπαδιάς βρέθηκε και πυρίτιδα!

Όμως ο δικηγόρος της κατηγορουμένης απάντησε στην εκπομπή ‘’Μίλα’’ και είπε ότι βρέθηκαν κατάλοιπα επειδή μετά τη δολοφονία ακούμπησε τον σύζυγό της.

Επίσης, όπως ο δικηγόρος της αναφέρει, «Με βάση την εργαστηριακή εκτίμηση, προκύπτει ότι η παπαδιά δεν ακούμπησε ποτέ το όπλο».

Το δεύτερο στοιχείο στην εξέλιξη της υπόθεσης είναι ότι μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου βρέθηκαν και ανακτήθηκαν τα μηνύματα και οι τηλεφωνικές κλίσεις, τις οποίες δεχόταν η ίδια από τον συγκατηγορούμενό της.

Ακούστε τι λέει μέσα από την φυλακή η παπαδιά...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top