Σε διαθεσιμότητα ο Ταξίαρχος-ΕΔΕ για 24 αστυνομικούς για τα επεισόδια στον τελικό του μπάσκετ

Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη:«Να σταματήσει η βία»

Σε διαθεσιμότητα ο Ταξίαρχος-ΕΔΕ για 24 αστυνομικούς για τα επεισόδια στον τελικό του μπάσκετ

​Σε διαθεσιμότητα τέθηκε με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Ταξίαρχος που ήταν επικεφαλής των μέτρων ασφαλείας στον τελικό κυπέλου μπάκετ, ενώ αποφασίσθηκε να διεξαχθεί Ένορκη Δι��ικητική Εξέταση εις βάρος 24 Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Κλειστό Γήπεδο του Ελληνικού.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας συγκάλεσε σύσκεψη σήμερα το πρωί, όπου συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Υποστράτηγος Ιωάννης Δικόπουλος.

Ο κύριος Δένδιας αναφέρθηκε στην ανάγκη εφαρμογής στην πράξη της εκπεφρασμένης βούλησης της Πολιτείας για πάταξη της βίας στους αθλητικούς χώρους, ώστε να μην επαναληφθούν σκηνές σαν αυτές που είδε το πανελλήνιο, μέσω της τηλεοπτικής μετάδοσης.

Σκηνές με τις οποίες, όπως χαρακτηριστικά επισήμανε, όχι μόνο αμαυρώνεται το αθλητικό ιδεώδες αλλά και τραυματίζεται η διεθνής εικόνα της χώρας μας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top