Κίνδυνος να αποφυλακιστούν ο Άκης Τσοχατζόπουλος και οι τρομοκράτες!

Κρούουν τον κώδωνα δικαστές και εισαγγελείς

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν δικαστές και εισαγγελείς για το ενδεχόμενο αποφυλάκισης κατηγορουμένων μεγάλων υποθέσεων, όπως του Άκη Τσοχατζόπουλου ή των εμπλεκομένων σε τρομοκρατικές οργανώσεις, εξαιτίας της τεράστιας καθυστέρησης που παρατηρείται στην εκδίκαση των υποθέσεων.

Όπως υποστηρίζουν, υπάρχει έλλειψη της κατάλληλης επιστημονικής και τεχνοκρατικής βοήθειας, της αναγκαίας υποδομής, του απαραίτητου συντονισμού μεταξύ των φορέων και της συνεργασίας. Εξαιτίας όλων αυτών σημαντικές υποθέσεις δεν εκδικάζονται και το 18μηνο κράτησης οδεύει προς το τέλος, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποφυλακιστούν!

Εκπρόσωποι της Εισαγγελίας Αρείου Πάγου ενημέρωσαν τον υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Ρουπακιώτη, σε συνάντηση που είχαν, ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, που οι δίκες θα κρατήσουν πολλούς μήνες είναι βέβαιη η λήξη του 18μηνου, ακόμα και αν η παραπομπή γίνει έγκαιρα!

Επομένως, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αποφυλακιστούν ορισμένοι εκ των κατηγορουμένων πολύκροτων υποθέσεων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top