Σοκάρει: Βρέθηκε και κρέας... γαϊδάρου σε μπιφτέκια!

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το διατροφικό σκάνδαλο στην Ευρώπη

Αηδία προκαλούν οι συν��χόμενες αποκαλύψεις για ένα από τα μεγαλύτερα διατροφικά σκάνδαλα, που έχουν συγκλονίσει την Ευρώπη.

Μετά τον εντοπισμό κρέατος αλόγου αντί βοειδού σε μπιφτέκια, για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει, βρέθηκε και κρέας… γαϊδάρου στις συσκευασίες προς πώληση σε Βρετανία και Γαλλία.

«Το καταναλωτικό κοινό της Ευρώπης έχει καταναλώσει εν αγνοία του όχι μόνο κρέας αλόγου αλλά και κρέας γαϊδάρου», αναφέρει συγκεκριμένα η εφημερίδα «The Independent», που ΔΕΝ εξαιρεί την χώρα μας, αφού όπως σας είχαμε πει το κρέας αλόγου, που είχε εντοπιστεί ήταν σε αλυσίδα καταστήματος, που υπάρχει και στην Ελλάδα!!!

Το διατροφικό σκάνδαλο έχει ήδη αντίκτυπο στους διανομείς στη Βρετανία, τη Γ��λλία, τη Σουηδία ,την Ιρλανδία και την Ρουμανία.

Επτά αλυσίδες σούπερ μάρκετ στην Γαλλία έχουν αποσύρει μοσχαρίσια προϊόντα, ενώ ο υπουργός Γεωργίας της Ρουμανίας δήλωσε πριν από λίγο ότι έχει ζητήσει από τις αρμόδιες υπηρεσίες να ερευνήσουν το ενδεχόμενο εξαγωγής τέτοιου κρέατος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top