Νοσ��κομείο Πύργου: Χωρίς φύλαξη και καθαριότητα!

Οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους

Μπροστά στον κίνδυνο να μείνει χωρίς φύλαξη και καθαριότητα στο επόμενο χρονικό διάστημα βρίσκεται το Νοσοκομείο Πύργου, λόγω της μη καταβολής των οικονομικών υποχρεώσεων του απέναντι στη συνεργαζόμενη εταιρία, με την διοικήτρια κα Φιλιπποπούλου να διαβεβαιώνει ότι η τακτοποίηση της οφειλής είναι θέμα χρόνου.

Χθες το πρωί, και συγκεκριμένα από τις 7:00 έως τις 11:00, το Νοσοκομείο Πύργου λειτούργησε με προσωπικό ασφαλείας, τόσο τον τομέα της φύλαξης όσο και της καθαριότητας, λόγω της προειδοποιητικής 4ωρης στάσης εργασίας στην οποία προχώρησαν οι εργαζόμενοι.

Η Εταιρεία - που έχει αναλάβει τη φύλαξη και καθαριότητα - μέχρι στιγμής είναι συνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις απέναντι στ��υς εργαζόμενους, αλλά αυτή η συνέπεια αυτή δε θα μπορέσει να τηρηθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα, αν το Νοσοκομείο δεν πληρώσει την Εταιρεία για τις υπηρεσίες που παρέχει στο Νοσηλευτικό ίδρυμα.

Έτσι, είναι αβέβαιο αν - με αυτές τις συνθήκες - οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top