Το μήνυμα μπροστά στην κάμερα της Λ.Τσολερίδου στις μητέρες των 4 συλληφθέντων της Κοζάνης

"Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω να βρουν τα παιδιά τους τον δρόμο τους"

Το μήνυμα μπροστά στην κάμερα της Λ.Τσολερίδου στις μητέρες των 4 συλληφθέντων της Κοζάνης

Το δικό της μήνυμα έστειλε, μιλώντας μπροστά στην κάμερα, στις μητέρες των τεσσάρων συλληφθέντων της διπλής ληστείας στο Βελβεντό, η Λιάνα Τσολερίδου, η μητέρα του αστυνομικού που ύψωσε πανό έξω από τα δικαστήρια Κοζάνης στο οποίο έγραφε «Και οι αστυνομικοί έχουν μάνες».

«Δεν είμαι εγώ αυτή που θα κρίνω τον τρόπο που μεγάλωσαν τα παιδιά τους, τις αξίες που έδωσαν στα παιδιά τους, θα ήθελα μόνο να τους πω ότι είμαι δίπλα τους ως μητέρα και μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω να βρουν τα παιδιά τους τον δρόμο τους. Είναι υπέροχο να βλέπεις νέους ανθρώπους να αγωνίζονται, αλλά να αγωνίζονται με το σωστό τρόπο» είπε.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, η κίνησή της να υψώσει πανό προκάλεσε αντιδράσεις από τους περίπου 50 αντιεξουσιαστές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια για συμπαράσταση στους τέσσερις συλληφθέντες.

«Εγώ σέβομαι την άποψή τους, όφειλαν και αυτοί να σέβονται τη δική μου, δεν έβρισα κανέναν. Ήταν ανεπίτρεπτο γι αυτούς, για τον αγώνα που αυτοί λένε ότι κάνουν, να βρίζουν. Γιατί δεν δέχονται την διαφορετική άποψη;»

Η 45χρονη γυναίκα του μεροκάματου, δεν ήθελε να προκαλέσει, ήθελε απλά να ακουστεί και η άλλη πλευρά. «Ένιωσα την ανάγκη να δηλώσω ότι είμαι και εγώ υπερήφανη για το παιδί μου… Δεν θα το έλεγα αδικία, αλλά δεν ακούγεται ποτέ η άλλη πλευρά».

«Χάνω τον ύπνο μου κάθε φορά που ο γιος μου εργάζεται στη νυχτερινή βάρδια»

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, η ζωή της κα Τσολερίδου δεν είναι εύκολη. Ο σύζυγός της είναι αγρότης, ενώ η ίδια έχει φορτηγό με το οποίο μεταφέρει, εδώ και δέκα χρόνια, για λογαριασμό της ΔΕΗ τέφρα στα παλιά ορυχεία. Μέσα στα άγχη της είναι και η δουλειά του γιου της. Τρέμει κάθε φορά που εκείνος έχει νυχτερινή βάριδα. «Όταν ξέρεις ότι ο γιος σου βγαίνει να υπερασπιστεί τον νόμο με ένα μικρό πιστόλι και απέναντί του μπορεί να αντιμετωπίσει εγκληματίες με καλάσνικοφ…» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Κάντε κλικ και δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του Alpha...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top