Νέα στοιχεία για τη γιάφκα στο Παγκράτι: Ο μυστηριώδης ρόλος 30χρονης γυναίκας

ΔΕΙΤΕ φωτο και βίντεο από το διαμέρισμα

Νέα στοιχ��ία για τη γιάφκα στο Παγκράτι: Ο μυστηριώδης ρόλος 30χρονης γυναίκας

Πρώτη ανάρτηση: 07/02/2013 16:54​

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν φωτογραφίες από τη νέα γιάφκα που βρέθηκε στο Παγκράτι,στην οδό Αλκέτου 26-28, και η κάμερα του STAR βρέθηκε ακριβώς έξω από μικρό διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου.

12.jpg
Ψάχνουν για αποτυπώματα και DNA
Οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα αναζητώντας δακτυλικά αποτυπώματα και ίχνη βιολογικού υλικού για να διασταυρώσουν και να ταυτοποιήσουν την παρουσία τυχών και άλλων ατόμων στην ομάδα των ληστών της Κοζάνης. Όπως λένε μάλιστα στάθηκαν ιδιαίτερα τυχεροί, καθώς, αν και το διαμέρισμα ξενοικιάστηκε, μέχρι τώρα δεν είχε μπει κάποιος να το καθαρίσει και να το βάψει για τον επόμενο ενοικιαστή

13.jpg

Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα από το star.gr, πληροφορίες θέλουν να έχει ενοικιαστεί η γιάφκα στα μέσα περίπου του Δεκέμβρη από τον Νίκο Ρωμανό. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το είχε νοικιάσει με το πραγματικό του όνομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα μπήκε στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής έπειτα από τηλεφώνημα αγνώστου ο οποίος είπε ότι είχε δει το Νίκο Ρωμανό να μπαίνει στη συγκεκριμένη πολυκατοικία.

14.jpg

Τους έβλεπαν από το καλοκαίρι συντροφιά με μια ψηλή γυναίκα

Μπορεί το συγκεκριμένο διαμέρισμα να είχε νοικιαστεί σχετικά πρόσφατα, οι ένοικοί του ωστόσο κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετούς μήνες στη γειτονιά. Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων οι νεαροί ήταν αρκετές φορές μαζί με μια ψηλή γυναίκα.

15.jpg

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top