Προσοχή:Έρχονται βροχές και καταιγίδες!

Πάρτε ομπρέλα

Προσοχή:Έρχονται βροχές και καταιγίδες!

​Βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας με ισχυρά φαινόμενα στα δυτικά, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και από το βράδυ στα ανατολικά και βορειοανατολικά τμήματα του Αιγαίου και επικράτηση θυελλωδών νοτιάδων, περιμένουμε για σήμερα!

Πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν σ��α ορεινά, καθώς και σε περιοχές της βορειοδυτικής χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Αττική

Βροχές και καταιγίδες από τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα τα φαινόμενα να είναι πρόσκαιρα έντονα, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νότιοι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά το βράδυ θυελλώδεις.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι και βελτίωση αργά το βράδυ, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση.

Υπόλοιπη Ελλάδα

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 2 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 10 στην Ήπειρο, από 7 έως 16 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, και από 11 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου με τις μέγιστες στη Βόρεια Κρήτη να φτάνουν στους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, με γρήγορη ενίσχυση σε θυελλώδεις και τοπικά πολύ θυελλώδεις. Ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στα νότια θυελλώδεις άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο, με μικρή εξασθένηση το βράδυ.



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top