Αναβολή της δίκης του Μαροκινού που κατηγορείται για ασέλγεια σε 10χρονο

H υπόθεση έχει αναστατώσει την τοπική γνώμη του Ρεθύμνου

Αναβολή της δίκης του Μαροκινού που κατηγορείται για ασέλγεια σε 10χρονο

Για τον ερχόμενο Μάιο ανέβαλε το δικα��τήριο την εκδίκαση της υπόθεσης του 46χρονου Μαροκινού που κατηγορείται για οπλοκατοχή και ασέλγεια σε βάρος ενός δεκάχρονου αγοριού μια υπόθεση η οποία έχει αναστατώσει την τοπική γνώμη του Ρεθύμνου.

Χτες ο 47χρονος παρουσιάστηκε στο Αυτώφορο προκειμένου να δικαστεί για την κατηγορία της οπλοκατοχής καθώς για την ασέλγεια έχει σχηματιστεί χωριστή δικογραφία.

Ο 46χρονος Μαροκινός συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής μετά από καταγγελία των γονιών ενός ανήλικου αγοριού στην Ασφάλεια Ρεθύμνου ότι προχώρησε σε προγενέστερο χρόνο σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανήλικου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του στον δήμο του Αγίου Βασιλείου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ψηφιακοί δίσκοι DVD και CD ακατάλληλου περιεχομένου, ένα μπαλτάς και ένα μαχαίρι. Η έρευνα έχει επίκεντρο στο ενδεχόμενο συμμετοχής του αλλοδαπού κατηγορούμενου και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Το ανήλικο αγοράκι εκμυστηρεύτηκε στους γονείς του ότι ο 46χρονος αλλοδαπός με προφάσεις οδήγησε το 10χρονο παιδί στο σπίτι του και το έβαλε να βλέπει DVD με πορνογραφικό υλικό, ενώ άρχισε να τον χαϊδεύει πάνω από τα ρούχα. Το παιδάκι σοκαρίστηκε και αντέδρασε και κατάφερε να φύγει από το σπίτι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top