Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή χρυσαφικών από οικία

Το θύμα είχε καταγγείλει το συμβάν το Δεκέμβριο

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή χρυσαφικών από οικία

​Η αστυνομία εξιχνίασε μετά από έρευνα, την υπόθεση κλοπής χρυσαφικών που διαπράχθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, από οικία 49χρονης στη Θήβα.

Όπως προέκυψε, δράστης της κλοπής είναι ένας 21χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Τα χρυσαφικά και τα κοσμήματα που είχαν κλαπεί ήταν συνολικής αξίας 15.000 ευρώ. Από την αστυνομία ωστόσο διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν εμφανή ίχνη παραβίασης.

Μετά από αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, προέκυψε ότι ο 21χρονος στις 11 Δεκέμβρη, είχε μπει από ανασφάλιστη πόρτα στην οικία της γυναίκας και χωρίς να γίνει αντιληπτός αφαίρεσε τα χρυσαφικά, μέρος των οποίων πούλησε τις επόμενες ημέρες σε ενεχυροδανειστήριο της περιοχής.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το ενεχυροδανειστήριο όπου ο δράστης είχε πουλήσει τα χρυσαφικά.
Να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης είχε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, που προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία για συναλλαγές με ενεχυροδανειστήρια.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τα κλεμμένα κοσμήματα και συγκεκριμένα δύο χρυσά δαχτυλίδια με πολύτιμες πέτρες, δύο χρυσές αλυσίδες και μία χρυσή λίρα με μενταγιόν, τα οποία αναγνωρίστηκαν από την παθούσα και της αποδόθηκαν. Ο νεαρός ομολόγησε την πράξη του, προσαγόμενος στην Ασφάλεια Θηβών ενώ σε βάρος ου σχηματίστηκε δικογραφία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top