Οι 3 από τους 4 συλληφθέντες για τις ληστείες της Κοζάνης έστειλαν επιστολή μέσα από την φυλακή

Διαβάστε τι λένε-«Δεν συνεργαζόμαστε-Είμαστε αιχμάλωτοι»

​Μια επιστολή έστειλαν οι 3 από τους 4 συλληφθέντες για τις ληστείες στην Κοζάνη και φερόμενοι ως μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Πυρήνες της Φωτιάς», μέσα από τη φυλακή!

Υποστηρίζουν πως είναι ��ναρχικοί, τονίζουν ότι η ληστεία στην τράπεζα ήταν μια συνειδητή επιλογή αντίστασης, ενώ ξεκαθαρίζουν πως δεν συνεργάζονται και δεν απολογούνται!

Διαβάστε την επιστολή τους

«Ξεκλέβουμε δυο λόγια από τα κελιά των κρατητηρίων που βρισκόμαστε αιχμάλωτοι για να δηλώσουμε τους σκοπούς και τις προθέσεις μας ώστε να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο σχετικά με τα τελευταία γεγονότα. Ως Αναρχικοί θεωρούμε την επιλογή της ληστείας τράπεζας μια συνειδητή επιλογή αντίστασης. Η κίνησή μας δεν είχε στόχο τον προσωπικό πλουτισμό. Η επίθεση στους ναούς του κεφαλαίου εντάσσεται στην συνολική επαναστατική μας δράση.

Σχετικά με τον βασανισμό μας από τις δυνάμεις καταστολής, δεν θέλουμε να αποτελεί σημείο θυματοποίησης μας. Δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό από τους εχθρούς της ελευθερίας. Ας μην ξεχνάμε πόσοι άνθρωποι έχουν συνθλιβεί στα αστυνομικά τμήματα και τις φυλακές τους. Τα σημάδια των βασανιστηρίων ας αποτελέσουν μια ακόμα αφορμή να μετουσιωθεί η οργή σε πράξη.

Απέναντι στους θεσμικούς εκπροσώπους της δικαιοσύνης, η στάση μας θα είναι αδιάλλακτη και ανυποχώρητη.

ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ-ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

Οι Αναρχικοί
Νίκος Ρωμανός
Ανδρέας-Δημήτρης Μπουρζούκος
Γιάννης Μιχαηλίδης

Εν τω μεταξύ η έρευνα προχωράει και φαίνεται πως και το DNA του Γιάννη Μιχαηλίδη του λεγόμενου Τοξοβόλου ταυτοποιήθηκε με το DNA ενός εκ των δραστών της ληστείας που είχε γίνει στην Αγροτική Τράπεζα στον Φιλώτα Φλωρίνης στις 28 Νοεμβρίου 2012.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top