Έχουν στήσει λαϊκή έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης!Ουρές ο κόσμος-Ένας τραυματίας

Μοιράζουν δωρεάν 50 τόνους λαχανικά και φρούτα-Κλειστή η Αχαρνών

Έχουν στήσει λαϊκή έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης!Ουρές ο κόσμος-Ένας τραυματίας

​Πρώτη ανάρτηση: 06/02/2013 10:31

Μια πραγματικά πρωτότυπη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν από το πρωί έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στην πλατεία Βάθη, οι παραγωγοί αγροτικών προϊόντων, όπως σας είχαμε γράψει και χθες!

Στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας τους διαθέτουν δωρεάν, στους περαστικούς, 50 τόνους οπωρολαχανικών. Με τον κόσμο να σχηματίζει ουρές!Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχει κλείσει η Αχαρνών.

1888987.jpg
1888988.jpg
Πάνω στον πανζουρλισμό είχαμε και έναν τραυματία. Ο νεαρός σπρώχτηκε από τον κόσμο και έπεσε πίσω χτυπώντας το κεφάλι του. Μηχανή του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Οι παραγωγοί αγροτι��ών προϊόντων, ζητούν μείωση στο αγροτικό ρεύμα, μείωση του ΦΠΑ στα αγροτικά μηχανήματα και τα εφόδια, καθώς και στη διάθεση των αγροτικών προϊόντων, αλλά και κατάργηση των ταμειακών μηχανών.

Mάλιστα, το μεσημέρι, οι αγρότες που συμμετέχουν στα μπλόκα της Πρωτοβουλίας για την Ανασυγκρότηση του Αγροτοσυνδικαλιστικού Ζητήματος θα αρχίσουν να διακόπτουν για μία ώρα την κυκλοφορία στην Εγνατία ή σε άλλους επαρχιακούς δρόμους.

Ειδικότερα, 12:00 με 13:00 θα κλείσουν οι δρόμοι στα μπλόκα του Δομοκού, της Φθιώτιδας, του Κάστρου Βοιωτίας και της Θήβας ενώ 14:00 με 15:00 στα μπλόκα των Φερρών Αλεξανδρούπολης, της Χρυσούπολης, της Δράμας των Ν. Κερδυλλίων, των Κουφαλίων και του Κιλκίς.

1888989.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top