Η Μ.Γιαννάκου βράβευσε τον Γ.Μιχαηλίδη και εκείνος της έστειλε βόμβα για να πει «ευχαριστώ»!

Αριστούχος μαθητής-Από τους πρώτους στις πανελλήνιες ο "Τοξοβόλος"!

Η Μ.Γιαννάκου βράβευσε τον Γ.Μιχαηλίδη και εκείνος της έστειλε βόμβα για να πει «ευχαριστώ»!

Πρώτη ανάρτηση: 05/02/2013 18:29

Αριστούχος μαθητής και πολύ καλός φοιτητής του τμήματος Περιβαλλοντολογίας του ΑΠΘ ήταν ο «Τοξοβόλος», ο 25χρονος Γιάννης Μιχαηλίδης, όπως σας γράψαμε και χθές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επειδή ήταν από τους πρώτους στις πανελλαδικές εξετάσεις το 2006, τον είχε βραβεύσει η Μαριέττα Κουτσίκου – Γιαννάκου, που ήταν τότε υπουργός Παιδείας!

Αλλά εκείνος το 2009 της επιφύλασσε ένα δωράκι και συγκεκριμένα μια… εκρηκτική χύτρα ταχύτητος την οποία έστειλε στο σπίτι της για να της πει «ευχαριστώ»!

Η κατσαρόλα που είναι σήμα κατατεθέν των «Πυρήνων της Φωτιάς», ήταν τοποθετημένη σε σακβουαγιάζ και μέσα είχε μια βόμβα, η οποία εξερράγη στην είσοδο της πολυκατοικίας που έμενε η πρώην υπουργός.

Σύμφωνα με πληροφορίες ��ης Αντιτρομοκρατικής, ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός αποτελούνταν από μία μπαταρία, ένα ρολόι, πυρίτιδα και καλώδια. Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι ίδιας κατασκευής ήταν και οι βόμβες που εξερράγησαν στην προεκλογική συγκέντρωση του Κώστα Καραμανλή στο Πεδίον του Άρεως αλλά και στο σπίτι της Λούκας Κατσέλη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top