Tης είπε ότι "πιάνει δύο θέσεις στο λεωφορείο" και έχασε πάνω από 60 κιλά

"Αν ξαναέβλεπα εκείνον τον άνθρωπο θα τον ευχαριστούσα"

Tης είπε ότι "πιάνει δύο θέσεις στο λεωφορείο" και έχασε πάνω από 60 κιλά

Της είπε ότι «πιάνει δυο θέσεις σε λεωφορείο» εξαιτίας των κιλών της και αποφάσισε να βάλει τέλος σε αυτήν την κοροϊδία...

Η Sharon Farrell από το St Albans πήγαινε στη δουλειά της όταν άκουσε έναν επιβάτη να δείχνει τη θέση δίπλα της σε έναν ηλικιωμένο κύριο λέγοντας: «Μπορεί να καθίσει δίπλα σε αυτό. Δεν έχει αρκετό χώρο».

«Καταρρακώθηκα» είπε η 45χρονη για το καυστικό σχόλιο συνεπιβάτη της. Η Sharon κατέβηκε κλαίγοντας στην επόμενη στάση. «Έφτασα στη δουλειά μου καταϊδρωμένη, κουρασμένη και αργοπορημένη. Συ��ειδητοποίησα ότι έπρεπε να κάνω κάτι» πρόσθεσε.

Η Sharon ζύγιζε 128 κιλά και λόγω του δείκτη μάζας σώματός της ανήκε στην κατηγορία των νοσηρά παχύσαρκων. Μέχρι σήμερα έχει χάσει 63,5 κιλά. «Η απώλεια του βάρους είχε πολύ θετική επίδραση συνολικά στη ζωή μου. Νιώθω άλλος άνθρωπος πια. Πέρυσι περπάτησα στον αγώνα Race for Life. Τώρα σκοπεύω να τον τρέξω. Δεν θα γυρίσω ποτέ πίσω στον παλιό μου εαυτό. Τώρα αν ξαναέβλεπα εκείνον τον άνθρωπο που με πλήγωσε στο λεωφορείο, θα τον ευχαριστούσα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top