Μυστήριο με τον σοβαρό τραυματισμό σε τροχαίο, της 20χρονης Πωλίνας

Μόνο στο star.gr μιλάει ο πατέρας της. Πως εμπλέκεται περιπολικό της αστυνομίας

Μυστήριο με τον σοβαρό τραυματισμό σε τροχαίο, της 20χρονης Πωλίνας

​Ρεπορτάζ: Βεργιώτη Χριστίνα

Την περασμένη Παρασκευή, στις 15:00 το μεσημέρι, η 20χρονη Πωλίνα Κελεμπεσιώτη, έπεφτε αιμόφυρτη στη λεωφόρο Γρηγορίου Λαμπράκη, τραυματισμένη από διερχόμενο περιπολικό, που φέρεται σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες, να παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, παρασύροντας και τραυματίζοντας σοβαρά το 20χρονο κορίτσι.

pwlina.jpg
Τέσσερις μέρες μετά, η Πωλίνα χαροπαλεύει στην Εντατική του Κρατικού Νικαίας, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη ώστε να την κρατήσουν στη ζωή.

«Όσο αναπνέει και χτυπά η καρδιά της, ελπίζουμε!» λένε οι γιατροί, στους γονείς και τον αδερφό της.

pwlina1.jpg
Η Πωλίνα εκείνη τη μέρα, πήγαινε στην πρόβα της Θεατρικής Ομάδας Εφήβων Κορυδαλλού.

Ακόμα πιο τραγικό, είναι το γεγονός, πως αμέσως μετά το ατύχημα, κανείς δεν φρόντισε να ενημερώσει αμέσως την οικογένεια της Πωλίνας, ότι το κορίτσι βρίσκεται στην Εντατική.

Το μάθανε, 4 ώρες αργότερα, και αυτό τυχαία, από μια φίλη της, που όταν είδε πως δεν είχε πάει στην πρόβα, άρχισε να ρωτά στα νοσοκομεία, και έτσι τη βρήκαν!

pwlina4.jpg
Εμείς από το star.gr, μιλήσαμε με τον πατέρα της Πωλίνας, Παναγιώτη Κελεμπεσιώτη, ο οποίος μας είπε πως το μόνο που ζητά είναι να βρεθεί η ΑΛΗΘΕΙΑ, εκφράζοντας παράλληλα το παράπονο του, επειδή ο πατέρας του αστυνομικού που τραυμάτισε την κόρη του, πήγε στο νοσοκομείο και του έκανε την… «παρατήρηση», πως η Πωλίνα έφταιγε που πέρασε με κόκκινο, και τώρα ο γιος του δεν θα ξαναοδηγήσει!!!

«Με τον αστυνομικό δεν έχω τίποτα. Με τον πατέρα του έχω!» μας ξεκαθάρισε ο κύριος Παναγιώτης.

pwlina5.jpg
Όταν τον ρωτάμε ποια δικαιολογία του έδωσαν για το γεγονός ότι η οικογένεια δεν ενημερώθηκε αμέσως για το ατύχημα, μας είπε:

«Επειδή το πάσο της είχε πάνω μόνο τον αριθμό αστυνομικής ταυτότητας, και εκείνη την ώρα ήταν κλειστό το γραφείο ώστε να βρεθούν τα στοιχεία της κοπέλας».

«Νομίζαμε ότι ήταν στην πρόβα» μας λέει ο πατέρας της.

Και συνεχίζει: «Το παιδί έφυγε από το ΝΙΜΙΤΣ όπου έκανε πρακτική, και μετά πήρε το λεωφορείο για να πάει στην πρόβα της στο θέατρο. Και νομίζαμε πως εκεί ήταν, μιας και αυτό το έκανε καθημερινά, χρόνια τώρα. Πού να φανταστούμε ότι το παιδί ήταν στο νοσοκομείο. Μετά μας πήρε η δασκάλα της που την έψαχνε και ανησύχησε, και μετά μάθαμε από μια φίλη η οποία έψαξε, ότι είναι στην Εντατική. Αυτοί ήρθαν στις 19:00 να μας ειδοποιήσουν!»

pewlina3.jpg

Και μας τονίζει ο κύριος Παναγιώτης:

«Αυτή είναι η αλήθεια που ξέρουμε μέχρι στιγμής. Δεν θα σου δώσω λάθος απαντήσεις αν δεν ξέρω τι πραγματικά έχει συμβεί. Δεν είμαι άδικος. Αλλά με τον πατέρα του αστυνομικού έχω θέμα».

Μάλιστα κατέληξε ξεκαθαρίζοντας πως στόχος της οικογένειας, είναι να μάθουν την αλήθεια και μόνο. Τι συνέβη στο παιδί τους.

«Δεν διώκουμε κανέναν» καταλήγει ο πατέρας της Πωλίνας.

Από την Παρασκευή πάντως, στα τοπικά μέσα όσο και στο Διαδικτύο, αναζητούνται μάρτυρες που θα ρίξουν φως στην υπόθεση:

«Οι γονείς της, οι φίλοι της, τα μέλη της Ομάδας, το σχολείο της, ζητάμε την βοήθεια σας στην αναζήτηση των μαρτύρων που βρέθηκαν μπροστά στο ατύχημα. Αν κάποιος από εσάς μάθει ή γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει. Ας υπερασπιστεί με την αλήθεια του την εικοσάχρονη Πωλίνα» καταλήγει η ανακοίνωση που κάνει το γύρο των social media και του Internet.

Τραγική ειρωνία; Η οικογένεια, έχει χάσει άλλο ένα παιδί από τροχαίο, μόλις στα 18 του!

Από την πλευρά τους, οι αστυνομικοί που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, παραδέχονται πως χτύπησαν την κοπέλα, αλλά υποστηρίζουν πως δεν παραβίασαν τον ερυθρό σηματοδότη. Για την υπόθεση, έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ στα πλαίσια της προανάκρισης, θα διερευνηθεί αν παραβιάστηκε ή όχι ο ερυθρός σηματοδότης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top