Νοσοκομείο Ρίου: «Έμφραγμα» από ράντζα στην Καρδιολογική Κλινική!

Η αγανάκτηση ασθενών και συγγενών είναι έντονη

​«Εμφράγματα» και «αρρυθμίες» παρατηρούνται στην Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, καθώς παρά τις προσπάθειες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, η έλλειψη κλίνων αναγκάζει τους ασθενείς να νοσηλεύονται στους διαδρόμους.

Την Δευτέρα νοσηλευόμενοι ασθενείς μέτρησαν περισσότερα από τριάντα ράντζα στους διαδρόμους της Καρδιολογικής, η οποία παρά το γεγονός ότι επιτελεί πανελλαδικά πρωτοποριακό έργο, καλείται να λειτουργήσει με 26 μόνο κρεβάτια.

Η αγανάκτηση ασθενών και συγγενών είναι έντονη, ενώ μεγάλη επιβάρυνση έχει δεχτεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από την πληθώρα των περιστατικών.

Αστείο χαρακτηρίζει το γεγονός της λειτουργίας της κλινικής με 26 μόνο κρεβάτια ο Δημήτρης Αλεξόπουλος , διευθυντής της Καρδιολογικής του ΠΓΝΠ , εκτιμώντας παράλληλα ότι θα έπρεπε να διαθέτει 70-80 ��λίνες.

Παρόλα αυτά η Καρδιολογική Κλινική πρωτοπορεί σε έργο, εφαρμόζοντας υπερσύγχρονους μεθόδους στον τομέα της Επεμβατικής Ακτινολογίας.

Την ίδια ώρα παρατηρείται αύξηση της προσέλευσης στο νοσοκομείο, κατά 30% λόγω κρίσης και το προσωπικό έχει ξεπεράσει τα όριά του σύμφωνα με το σωματείο εργαζομένων.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top