Η μητέρα του Μηχαηλίδη σπάει τη σιωπή της

Ποιό μήνυμα του γιού της μεταφέρει για τη ληστεία

Η μητέρα του Μηχαηλίδη σπάει τη σιωπή της

Την σιωπή της "λύνει" σε συνέντευξη της η μητέρα του 25χρονου Μιχαηλίδη, ενός εκ των 4 συλληφθέντων για ληστεία στην Κοζάνη ο οποίος κατηγορείται επίσης και για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς.

Η ίδια εξήγησε για ποιο λόγο δεν θέλει το παιδί της να κάνει μήνυση στους αστυνομικούς:

"Γιατί είναι πολιτικοί κρατούμενοι, αν και όλοι τούς αντιμετωπίζουν ως εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου. Δεν θέλουν να θυματοποιηθούν. Ό, τι πράττουν και λένε είναι πολιτική άποψη σταθερή και ακέραια. Ήξεραν ποιος είναι. Είχε τρία εντάλματα σε βάρος του. Έβριζαν την μάνα του και τον χτυπούσαν",

Σύμφωνα με την μαρτυρία του 25χρονου, "οι 4", μετά την σύλληψή τους, είπαν στους αστυνομικούς να μην πειράξουν τον οδοντίατρο, το αυτοκίνητο του οποίου είχαν "επιτάξει".

"Οταν τον είδα για πρώτη φορά την Κυριακή, έτσι παραμορφωμένο, λιποθύμησα. Είχα δέκα λεπτά στη διάθεσή μου".

Και συνεχίζει: "Νομίζω ότι και ο ίδιος δεν θα αναγνωρίσει τον εαυτό του εάν δει την φωτογραφία που κυκλοφόρησε. Κανείς δεν σκέφτηκε τους συγγενείς, τα αδέρφια του. Είναι εικόνα αυτή;", αναρωτιέται η ίδια.

Όπως της είπε άλλωστε, δεν θέλει πλέον να πάει για εξετάσεις, καθώς είναι πολύ επώδυνη η διαδικασία της μεταφοράς του, έτσι όπως είναι δεμένος πισθάγκωνα.

"Αυτά τα παιδιά δεν έχουν ψεύδη. Ό, τι κάνουν είναι στάση ζωής. Αυτό θέλω να πω για το γιο μου", ολοκληρώνει η μητέρα του φερόμενου ως ύποπτου για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top