Πάτρα:Δραματική έκκληση από πατέρα δύο ανήλικων παιδιών-Παρακαλά για ένα σπίτι

Έχει αναπηρία και δεν μπορεί να εργαστεί

Πάτρα:Δραματική έκκληση από πατέρα δύο ανήλικων παιδιών-Παρακαλά για ένα σπίτι
​Έκκληση για οικονομική στήριξη απευθύνει για ακόμα μια φορά ο Ευθύμιος Γαβριελάτος, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, εκ των οποίων το ένα έχει αναπηρία σε ποσοστό 83%.

"Έχω φτάσει σε απόγνωση, δεν αντέχω άλλο. Έφτασα στο σημείο να νοσηλευτώ στη Νευρολογική του ΠΓΝΟ για δύο εβδομάδες και οι γιατροί βεβαιώνουν ότι χρήζω ψυχιατρικής υποστήριξης. Είμαι σε άθλια κατάσταση", αναφέρει.

Όπως αναφέρει χρωστάει δύο ενοίκια, ο ιδιοκτήτης του κάνει έξωση από το σπίτι των δύο δωματίων και η οικογένεια θα βρεθεί στον δρόμο..

Ζητά από όποιον μπορεί να του διαθέσει ένα σπίτι, ακόμα και σε χωριό της Αχαΐας, για να μείνει με την οικογένειά του, τη σύζυγό του και τα δύο κορίτσια του 12 και 5 ετών.

Ο ίδιος λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει αδυνατεί να εργαστεί , ενώ η σύζυγός του φροντίζει την 12χρονη κόρη του, η οποία πάσχει από βαριάς μορφής αναπηρία και είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Το μόνο τους εισόδημα είναι το επίδομα της πρόνοιας. Την οικογένεια στηρίζουν η Τράπεζα Τροφίμων και το Χαμόγελο του Παιδιού, φορείς τους οποίους ευχαριστεί.

Απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να του προσφέρει ρούχα για τα παιδιά του και χρήματα για να πληρώνει τα ενοίκια και τον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να καταβάλει χρήματα στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας: 412 - 758522053 (Γαβριελάτου Διονυσία του Ευθυμίου).
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top