Λέσβος: Ακρωτηρίασαν βρέφος κατά λάθος

Του έκοψαν, το δάχτυλο, το έδεσαν με γάζες και το έδωσαν στους γονείς του

Λέσβος: Ακρωτηρίασαν βρέφος κατά λάθος

Πρώτη ανάρτηση: 10:20

Συγκλονίζει η είδηση ότι σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης της Λέσβου​ μια μαθήτρια της Νοσηλευτικής Σχολής στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, έκοψε το δάχτυλο του 5,5 μηνών βρέφους και το παρέδωσε στους γονείς σαν να μην έχει γίνει τίποτα.

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο όταν το 5,5 μηνών κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο δημόσιο νοσοκομείο της Λέσβου με υψηλό πυρετό.

Οι γιατροί της έβαλαν ορό, ο πυρετός έπεσε και λίγο πριν πάρει εξιτήριο, μια μαθήτρια της νοσηλευτικής σχολής, πήγε για να βγάλει τον ορό.

Προφανώς λόγω λανθασμένων χειρισμών, αφαιρώντας τον ορό ακρωτηρίασε το παιδί, κόβοντας την πρώτη φάλαγγα δακτύλου του χεριού του. Αλλά το κακό δεν σταμάτησε εκεί.

Η μαθήτρια πέταξε το κομμάτι του δακτύλου που έκοψε, έκλεισε με αιμοστατικές γάζες την πληγή στο χέρι του βρέφους, το οποίο και π��ρέδωσε στους γονείς του σαν να μην τρέχει τίποτα.

Όταν οι γονείς πήγαν σπίτι, έκπληκτοι είδαν τον επίδεσμο και κατόπιν την πληγή επέστρεψαν στο Νοσοκομείο όπου έγινε άμεση εισαγωγή του βρέφους για την αντιμετώπιση του σοβαρού τραύματος που είχε.

Αναζήτησαν την μαθητευόμενη νοσηλεύτρια αλλά χωρίς να καταφέρουν να τη βρουν αφού όπως υποστηρίζουν την έκρυψαν οι υπεύθυνοι του Νοσοκομείου.

Έτσι αναγκάστηκαν να καταφύγουν στην Αστυνομία.

Το παιδάκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ενώ οι γονείς τους καταγγέλλουν ότι αντιμετωπίστηκαν στο Νοσοκομείο σαν πολίτες Γ” Κατηγορίας επειδή είναι αθίγγανοι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top