Αποκαλύψεις σοκ για την Ελληνίδα παιδόφιλη: «Προσέφερε 2χρονο παιδί για να ασελγήσω πάνω του»

«Θα κάνεις την babysitter ή την καθηγήτρια αγγλικών» - Τι αποκαλύπτουν τα email

Αποκαλύψεις σοκ για την Ελληνίδα παιδόφιλη: «Προσέφερε 2χρονο παιδί για να ασελγήσω πάνω του»

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη των email είχε ανταλλάξει Ολλανδός δημοσιογράφος με την Ελληνίδα καθηγήτρια παιδόφιλη που συνελήφθη.

Ο Αλμπέρτο Στέχμαν, ο οποίος ειδικεύεται στην ερευνητική δημοσιογραφία, δημιούργησε ένα ψεύτικο προφίλ με σκοπό την έρευνα για το θέμα των παιδόφιλων.

Στη συνέχεια ήρθε σε επαφή με την Ελληνίδα παιδόφιλη Ισαββέλα Ακτύπη μέσω του Μάρτιν Ουτιενμπόγκαρντ, ιδρυτή ενός απαγορευμένου παιδοφιλικού κινήματος.

«Μου έλεγε πως είναι πιο εύκολο να ζήσει ένας παιδόφιλος στην Ελλάδα απ’ ότι σε δυτικές χώρες» εξομολογείται ο Ολλανδός δημοσιογράφος και συμπληρώνει προκαλώντας σοκ: «Αντί να με βοηθήσει να ξεπεράσω το πρόβλημά που ισχυριζόμουν ότι έχω, εκείνη μου έλεγε ότι στη χώρα της μπορώ να έρθω σε επαφή με μικρά αγόρια και κορίτσια»!

Ο ίδιος, επισημαίνει ότι μετά από πολλές επικοινωνίες με την Ελληνίδα παιδόφιλη, έστειλε μια συνεργάτιδα του στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας και αυτήν ως παιδόφιλη, για να συναντήσ��ι την Ακτύπη.

Το πρώτο πράγμα που τη συμβούλεψε ήταν να κρύψει τα αισθήματά της και να πιάσει δουλειά που θα την φέρει σε επαφή με παιδιά: «Πρέπει να κρύψεις τα παιδοφιλικά σου αισθήματα και να εργαστείς ως babysitter ή καθηγήτρια αγγλικών».

Αυτό, όμως, που προκαλεί πραγματικά συναισθήματα οργής πέραν από κάθε φαντασία είναι η σοκαριστική παραδοχή του Αλμπέρτο Στέχμαν πως η Ακτύπη προσέφερε στη συνεργάτιδα του ένα παιδί 2 ετών: «Έφτασε μάλιστα στο σημείο να προσφέρει στη συνεργάτιδά μου, ένα δίχρονο παιδί για να ασελγήσει πάνω του!».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top