Νατάσα Καραμανλή: Δίνει συμβουλές πρόληψης του καρκίνου του μαστού μέσω Facebook!

Χρήσιμες συμβουλές από την σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού

Νατάσα Καραμανλή: Δίνει συμβουλές πρόληψης του καρκίνου του μαστού μέσω Facebook!

Συμβουλές για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού δίνει η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή μέσω σελίδας που έχει δημιουργήσει στο Facebook.

Η κυρία Νατάσα Καραμανλή η οποία είναι γιατρός και εργάζεται εδώ και ένα χρόνο σε ερευνητικό κέντρο στο Χαλάνδρι, δίνει συμβουλές σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα ή θέλουν να ενημερωθούν για το πώς προλαμβάνεται ο συγκεκριμένος τύπος καρκίνου.

«Μια αυτοεξέταση μερικών λεπτών της ώρας κάθε μήνα μπορεί να σώσει τη ζωή σας» αναφέρει η ίδια χαρακτηριστικά για να λάβει απάντηση από μια πρώην ασθενή: «Έτσι ακριβώς σώθηκα πρίν από έξι χρόνια, μόνο με κάποιες ατέλειες ομοιομορφίας. Χαίρομαι την εφηβεία των παιδιών μου και νομίζω ότι αυτό μετράει πιο πολύ από όλα νομίζω».

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού χρησιμοποιεί τη σελίδα της στο Facebook προκειμένου να απαντήσει η ίδια στις αγωνίες των γυναικών που καθημερινά κατακλύζουν το προφίλ της από ερωτήσεις για τον καρκίνο του μαστού.

Μάλιστα περισσότερες από 500 γυναίκες έχουν ανοίξει ηλεκτρονικό δίαυλο μαζί της. «Η σωστή ενημέρωση και η πρόληψη σώζουν ζωές. Για αυτό μην αμελείτε την ετήσια μαστογραφία. Κλείστε ραντεβού τώρα» ήταν μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της.

Οι περισσότεροι χρήστες στο Facebook της μιλούν στον ενικό καθώς την θεωρούν δικό τους άνθρωπο ενώ τις εύχονται τα καλύτερα για την οικογένειά της και τον Κώστα Καραμανλή. «Αρχόντισσά μου να χαίρεσαι την πανέμορφη οικογένειά σου και τον πρόεδρό μας» ανέφερε μια ανάρτηση λίγο μετά την περίοδο των γιορτών.

Να σημειωθεί ότι η Νατάσσα Καραμανλή αφιερώνει πολύ χρόνο στην Ιατρική: Εργασία στο ερευνητικό κέντρο, συνεργασίες με ιδιωτικές κλινικές, σεμινάρια, διαλέξεις και πολύ διάβασμα….

Παράλληλα, παίρνει μέρος σε εγχειρήσεις που γίνονται σε ιδιωτική κλινική που βρίσκεται στην περιοχή της Καισαριανής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top