Συννεφιά με καλές όμως θερμοκρασίες σήμερα-Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από Β. Αφρική

Κάντε κλικ και δείτε αναλυτικά τον καιρό

Συννεφιά με καλές όμως θερμοκρασίες σήμερα-Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από Β. Αφρική

Αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, που θα είναι περισσότερες στη Δυτική και τη Βόρεια Ελλάδα και θα εκδηλωθούν βροχές και στην Ήπειρο τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε την Κυριακή . Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τις ακτές της Βόρειας Αφρικής.

Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα, θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 11 έως 20 στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στη Βόρεια Κρήτη τοπικά να αγγίζει τους 22 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί έω�� σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στο Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι στρεφόμενοι σταδιακά σε δυτικούς σχεδόν μέτριους.

Αραιές νεφώσεις, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top