ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ντοκουμέντο: Η στιγμή της σύλληψης των τρομοκρατών!

Τους έχουν ακινητοποιήσει οι αστυνομικοί σε πυλωτή – Δείτε καρέ-καρέ τη σύλληψη

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ντοκουμέντο: Η στιγμή της σύλληψης των τρομοκρατών!

Συγκλονιστικό είναι ντοκουμέντο από την στιγμή της σύλληψης των τριών νεαρών που κατηγορούνται για την κινηματογραφική ληστεία στην Κοζάνη. Οι εικόνες μοιάζουν να βγήκαν από κινηματογραφική ταινία και είναι, φυσικά, πρωτόγνωρες για τους κατοίκους της Βέροιας που παρακολουθούν αποσβολωμένοι.

Οι αστυνομικοί έχουν ακινητοποιήσει τους κακοποιούς σε μια πυλωτή πολυκατοικίας ενώ όπως λένε κατά τη διάρκεια της σκληρής καταδίωξης λίγο έλειψε να σκοτωθούν αθώοι πολίτες.

Οι τρεις από τους δράστες της κινηματογραφικής ληστείας στην Κοζάνη, βρίσκονται ακινητοποιημένοι στην μακρόστενη πυλωτή μιας πολυκατοικίας. Όρθιοι δίπλα τους, με το δάκτυλο στη σκανδάλη στέκονται μια ντουζίνα αστυνομικοί που τους σημαδεύουν με τα αυτόματα όπλα.

Στην άλλη άκρη του δρόμου, όρθιος, άλλος ένας άνδρας βρίσκεται ακινητοποιημένος με χειροπέδες. Οι αστυνομικοί του κάνουν σωματικό έλεγχο για τυχόν όπλα. Ο κρατούμενος αντιδρά έντονα στους αστυνομικούς.

Όπως αποδεικνύεται λίγο αργότερα είναι ο οδοντίατρος που είχε την ατυχία να βρεθεί στο δρόμο των ληστών. Του άρπαξαν το αυτοκίνητο και τον έβαλαν με τη βία μέσα στο φορτηγάκι και μάλιστα στη θέση του οδηγού. Προφανώς για να μπορούν οι κακοποιοί να έχουν ελευθερία κινήσεων και χειρισμού των όπλων.

Ένας από τους αστυνομικούς σκύβει και παίρνει από το δρόμο μια μαύρη κουκούλα που έπεσε από τους δράστες κατά τη διάρκε��α της συμπλοκής, όταν οι νεαροί βγήκαν οπλισμένοι από το φορτηγάκι και προσπάθησαν να ξεφύγουν τρέχοντας.

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες στο βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top