Φωτογραφίες: Αυτοί είναι οι 4 συλληφθέντες της Κοζάνης!

Ποιός ήταν ο φίλος του Γρηγορόπουλου - Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα

Φωτογραφίες: Αυτοί είναι οι 4 συλληφθέντες της Κοζάνης!
Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία μετά από εντολή εισαγγελέα τις φωτογραφίες των 4 συλληφθέντων από τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.
Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία στις ανακοινώσεις της έκανε λόγο για 8 συνολικά δράστες στη διπλή λήστεία.
Όπως τονίζουν οι αρχές, πλέον υπάρχει βεβαιότητα ότι οι δύο εξ αυτών (Μιχαηλίδης και Πολίτης) είναι μέλη των "Πυρήνων της Φωτιάς" αφού έχουν βρεθεί αποτυπώματά τους σε γιάφκες της Οργάνωσης. Την ίδια ώρα, ελέγχεται το DNA και των 4 συλληφθέντων μήπως και ταυτιστεί σε ευρήματα από όπλα.
Μάλιστα, ο Μιχαηλίδης ήταν ο περίφημος "τοξοβόλος του Συντάγματος", ο οποίος σε μια διαδήλωση έξω από το Κοινοβούλιο είχε συλληφθεί γιατί είχε σημαδέψει με τόξο τη Βουλή, με τη φωτογραφία να κάνει τον γύρο του κόσμου.
Πρόκειται για τους (κατά σειρά εμφάνισης στις φωτογραφίες):
Α) ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Ιωάννη του Χαράλαμπου και της Γεωργίας, γεν.31-05-1988 στο Αμαρούσιο Αττικής
Β) ΜΠΟΥΡΖΟΥΚΟ Ανδρέα – Δημήτριο του Ιωάννη και της Παντελιάς , γεν. 22-11-1989 στο Χολαργό Αττική
Γ) ΠΟΛΙΤΗ Δημήτριο του Κωνσταντίνου και της Ευτυχίας, γεν. 29-12-1991 στον Χολαργό Αττικής
Δ) ΡΩΜΑΝΟ Νικόλαο του Γεωργίου και της Παυλίνας - Μαρ��ας, γεν. 27-01-1993 στην Αθήνα Αττικής (όπως σας είχαμε αναφέρει, ήταν ο φίλος και βασικός μάρτυρας στη δίκη των αστυνομικών για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου)

Όπως επισημαίνεται από τις αρχές, στην κατοχή των συλληφθέντων ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Ιωάννη και ΠΟΛΙΤΗ Δημήτριου βρέθηκαν πλαστά Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας (δείτε τις φωτογραφίες)
Νωρίτερα, οι τέσσερις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα βρίζοντας τους πάντες και εκτοξεύοντας απειλές κατά πολιτικών, δικαστών και αστυνομικών. Παράλληλα, φώναζαν ότι δεν αναγνωρίζουν την ελληνική Δικαιοσύνη και την ελληνική Πολιτεία.
Οι συλληφθέντες ζήτησαν και πήραν απολογία και θα απολογηθούν την Τετάρτη.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top