Σάλος στους φοιτητές των σχολών που συγχωνεύονται

Το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης αναστέλλει την λειτουργία του

Σάλος στους φοιτητές των σχολών που συγχωνεύονται

Σάλο έχει προκαλέσει στις τάξεις των σπουδαστών του ΤΕΙ Πύργου η ανακοίνωση από το υπουργείο Παιδείας του σχεδίου «Αθηνά», με το οποίο μεταφέρεται στην Πάτρα το τμήμα Πληροφορικής και ΜΜΕ. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών Βασίλης Στεργίου, δήλωσε χθες ότι δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα στους περίπου 900 σπουδαστές του τμήματος.

Κατά την εκτίμησή του, πολλοί από αυτούς θα αναγκαστούν να διακόψουν τις σπουδές τους.

Το θέμα θα απασχολήσει συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Σπουδαστών που θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στο χώρο του ΤΕΙ.

Εντωμεταξύ την αναστολή λειτουργίας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, μέχρι τελικής επίλυσης του θέματος σχετικά με το ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ αποφάσισε το Συμβούλιο του Ιδρύματος στην Συνεδρίασή του και μετά από τις αποφάσεις των Συλλόγων προσωπικού και φοιτητών για την επ΄αόριστον κατάληψη του Ιδρύματος.

Στην Καρδίστα «πανηγυρίζουν»- Το τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας δεν πάει Λάρισα

«Πανηγυρίζουν» στην Καρδίτσα καθώς το τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας , ενώ στο αρχικό ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ που δόθηκε χθες το μεσημέρι στους εκπαιδ��υτικούς συντάκτες αναφέρονταν ως τμήμα που «μετακομίζει στη» Λάρισα απο το υπουργειο στάλθηκε νέο ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ εις το ορθόν , από το οποίο απουσίαζε η απόφαση να χάσει η Καρδίτσα το μοναδικό πανεπιστημιακό της τμήμα.
Το υπουργείο κάνει λόγο για τυπογραφικό λάθος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top