Οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας για το Grand Theft Auto V

Παράταση στην αγωνία των οπαδών έδωσε η Rockstar

Οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας για το Grand Theft Auto V

​Η εταιρεία Rockstar ανακοίνωσε μετά από αναμονή αρκετών... χρόνων, την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει το βιντεοπαιχνίδι "Grand Theft Auto V".

Το GTA V θα βρίσκεται στα ράφια, για τις κονσόλες Xbox και Playstation 3, στις 17 Σεπτεμβρίου του 2013.

Οι παραγωγοί είχαν εκδώσει ανακοίνωση, μερικούς μήνες πριν, ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα μέσα στην Άνοιξη. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, με αποτέλεσμα η ακριβότερη παραγωγή όλων των εποχών σε βιντεοπαιχνίδι, να καθυστερήσει μερικούς μήνες παραπάνω.

Σύμφωνα με φήμες, το κόστος παραγωγής ξεπερνάει τον προκάτοχό του, και αγγίζει τα 150 εκατομμύρια δολάρια!

Εκατομμύρια, άλλωστε, είναι και οι οπαδοί του, οι οποίοι απογοητεύτηκαν στο άκουσμα της είδησης για νέα καθυστέρηση στην ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ωστόσο, θα πρέπει να κάνουν λίγους μήνες ακόμα υπομονή, καθώς οι λεπτομέρειες για μία τεράστια παραγωγή όπως το GTA V, είναι σημαντικές, με τους σχεδιαστές να προσθέτουν τις τελευταίες "πινελιές".

Η ιστορία στο πέμπτο παιχνίδι της διάσημης σειράς, εξελίσσεται στην φανταστική πόλη του Los Santos, μια στυλιζαρισμένη εκδοχή του Λος Άντζελες. Αυτή τη φορά, οι βασικοί χαρακτήρες είναι τρεις και πραγματοποιούν μπαράζ ληστειών.

Το παιχνίδι είναι το πιο φιλόδοξο πρότζεκτ στην μακρόχρονη σειρά, η οποία μέχρι σήμερα έχει πουλήσει πάνω από 125 εκατομμύρια τίτλους σε όλο τον κόσμο. Το περιβάλλον της πόλης του Los Santos είναι μεγαλύτερο από ό, τι οι δύο προηγούμενοι τίτλοι και η ελευθερία των κινήσεων πολύ μεγαλύτερη. Για όσους έχουν ασχοληθεί, το GTA V θα έχει και.... καρχαρίες!

Μαζί με το επόμενο Call of Duty, το GTA V αναμένεται να αποτελέσει την σημαντικότερη εμπορική κυκλοφορία παιχνιδιού στο 2013 και παράλληλα ένα "σωσίβιο" διάσωσης για την βιομηχανία, η οποία έχει δει τις πωλήσεις να πέφτουν το τελευταίο έτος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top