Με ηλιοφάνεια μπαίνει ο καινούργιος μήνας!

Κάντε κλικ και δείτε αναλυτικά τι καιρό θα κάνει

Με ηλιοφάνεια μπαίνει ο καινούργιος μήνας!

Πρώτη ανάρτηση: 31/01/2013 23:57​

Με ήλιο και καλές για την εποχή θερμοκρασίες μπαίνει ο Φεβρουάριος φτιάχνοντας μας την διάθεση!

Αναλυτικά ο καιρός

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν στη Δυτική Ελλάδα και το Ιόνιο και θα εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στη Δυτική Στερεά, περιμένουμε την Παρασκευή. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, ενώ στη Βόρεια και την Κεντρική Ελλάδα θα σημειωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από -3 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -1 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 4 έως 18 στη Νότια Ελλάδα, από 1 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 6 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις από το απόγευμα, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 με 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι νοτιοδυτικοί έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top