«Αργυρό» πήρε η Ελλάδα στις πλαστικές επεμβάσεις

Τι και αν έχουμε κρίση; Λεφτά για μεγαλύτερο στήθος πάντα θα χουμε!

«Αργυρό» πήρε η Ελλάδα στις πλαστικές επεμβάσεις
Δεύτερη χώρα στις αισθητικές επεμβάσεις παγκοσμίως ήταν το 2011 η Ελλάδα, όπως μαρτυρούν τα στοιχεία της Διεθνούς Ένωσης Αισθητικών Πλαστικών Χειρουργών.

Μπορεί η χώρα μας να πλήττεται από την οικονομική κρίση… όμως οι Ελληνίδες λένε «ναι» στις αισθητικές επεμβάσεις. H αυξητική στήθους μάλιστα κατέχει τα πρωτεία στις προτιμήσεις τους...

«Οι επεμβάσεις που γίνονται με γενική νάρκωση , είναι και οι πιο δημοφιλείς: η λιποαναρρόφηση, η λιπογλυπτική και η αυξητική στήθους. Για τις μη επεμβατικές το πιο συχνό είναι το μπότοξ και η αποτρίχωση.» λέει ο πλαστικός χειρουργός, Σαρακης Γιώργος

Εντωμεταξύ, οι τιμές των αισθητικών επεμβάσεων έχουν πέσει αισθητά τα τελευταία χρόνια στη χωρά μας.Ενώ το 2008 η αυξητική στήθους κόστιζε 4500 ευρώ τώρα κοστίζει 3.200 ευρώ, η ρινοπλαστίκη από τα 4000 ευρω έπεσε στα 2800 ενώ η λιποαναρρόφηση από 4500 τώρα κοστίζει 1000 ευρώ λιγότερα.

«Έρχονται γυναίκες γιατί οι τιμές είναι πολύ ανταγωνιστικές , είναι πολύ χαμηλότερες από άλλες χώρες. Η κρίση έχει κατεβάσει το κόστος των επεμβάσεων αυτό. Και μην ξεχνάμε ότι η κρίση μπορεί να έχει αντίθετο αποτέλεσμα, δηλαδή ο κόσμος να επιθυμεί να ανέβει ψυχολογικά με μια επέμβαση αισθητική.» τονίζει ο κύριος Σαρακης Γιώργος.

Πρώτη στη λίστα με τις περισσότερες αισθητικές επεμβάσεις είναι η Νότια Κορέα και με μικρή διάφορα από την Ελλάδα ακολουθεί η επίσης «χτυπημένη» από την κρίση, Ιταλία.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top