«Αργυρό» πήρε η Ελλάδα στις πλαστικές επεμβάσεις

Τι και αν έχουμε κρίση; Λεφτά για μεγαλύτερο στήθος πάντα θα χουμε!

Δεύτερη χώρα στις αισθητικές επεμβάσεις παγκοσμίως ήταν το 2011 η Ελλάδα, όπως μαρτυρούν τα στοιχεία της Διεθνούς Ένωσης Αισθητικών Πλαστικών Χειρουργών.

Μπορεί η χώρα μας να πλήττεται από την οικονομική κρίση… όμως οι Ελληνίδες λένε «ναι» στις αισθητικές επεμβάσεις. H αυξητική στήθους μάλιστα κατέχει τα πρωτεία στις προτιμήσεις τους...

«Οι επεμβάσεις που γίνονται με γενική νάρκωση , είναι και οι πιο δημοφιλείς: η λιποαναρρόφηση, η λιπογλυπτική και η αυξητική στήθους. Για τις μη επεμβατικές το πιο συχνό είναι το μπότοξ και η αποτρίχωση.» λέει ο πλαστικός χειρουργός, Σαρακης Γιώργος

Εντωμεταξύ, οι τιμές των αισθητικών επεμβάσεων έχουν πέσει αισθητά τα τελευταία χρόνια στη χωρά μας.Ενώ το 2008 η αυξητική στήθους κόστιζε 4500 ευρώ τώρα κοστίζει 3.200 ευρώ, η ρινοπλαστίκη από τα 4000 ευρω έπεσε στα 2800 ενώ η λιποαναρρόφηση από 4500 τώρα κοστίζει 1000 ευρώ λιγότερα.

«Έρχονται γυναίκες γιατί οι τιμές είναι πολύ ανταγωνιστικές , είναι πολύ χαμηλότερες από άλλες χώρες. Η κρίση έχει κατεβάσει το κόστος των επεμβάσεων αυτό. Και μην ξεχνάμε ότι η κρίση μπορεί να έχει αντίθετο αποτέλεσμα, δηλαδή ο κόσμος να επιθυμεί να ανέβει ψυχολογικά με μια επέμβαση αισθητική.» τονίζει ο κύριος Σαρακης Γιώργος.

Πρώτη στη λίστα με τις περισσότερες αισθητικές επεμβάσεις είναι η Νότια Κορέα και με μικρή διάφορα από την Ελλάδα ακολουθεί η επίσης «χτυπημένη» από την κρίση, Ιταλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top