Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την τραγωδία στην τράπεζα Marfin!

Νέες πληροφορίες μετά τις καταθέσεις-Ήθελαν να κάψουν ανθρώπους ζωντανούς

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την τραγωδία στην τράπεζα Marfin!

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την τραγωδία στην τράπεζα Marfin, με τις καταθέσεις των αυτόπτων μαρτύρων!

«Ξέσπασε φωτιά αμέσως, τα άτομα απομακρύνθηκαν από το σημείο και από το πεζοδρόμιο ξεκίνησαν να πάνε προς το Σύνταγμα. Πριν από αυτό όμως, μόλις απομακρύνθηκαν από την τράπεζα οι δυο έβγαλαν τις κουκούλες και έκαναν τους αδιάφορους. Ήταν νεαροί 20-22 χρόνων περίπου. Η μία ήταν κουκούλα ‘’full face’’ ενώ ο άλλος φορούσε μαντήλι, θυμάμαι ότι τα πέταξαν κάτω.»

Ωστόσο, μέσα από τις μαρτυρίες στη δικογραφία, σοκάρει η είδηση ότι εκτός από την ομάδα των 4 ατόμων που έκαψε την τράπεζα, επιχείρησαν και άλλοι να κάψουν καταστήματα και όχι μόνο Συγκεκριμένα, κάποιοι πήγαν να κάψουν ανθρώπους ζωντανούς!

Ένας υπάλληλος ενός βιβλιοπωλείου της περιοχής λέει:

«Άρχισαν να χτυπάνε τις τζαμαρίες με ξύλινα κοντάρια. Ένας κουκουλοφόρος φώναξε στους άλλους ‘’όχι το έχουμε ξανασπάσει αυτό’’ και πράγματι τον Φεβρουάριο του 2010, μας είχαν ξανασπάσει… Ο ένας κρατούσε ένα πλαστικό μπουκάλι νερού, το οποίο φαίνεται να είχε εύφλεκτο υγρό. Γύρισε προς το μέρος μου και με είδε που κρατούσα τον πυροσβεστήρα και κουνώντας επιδεικτικά το μπουκάλι, μου φώναξε: ‘’θα σε κάψω’’, αλλά το είπε με σπαστά Ελληνικά. Κάποιοι δικοί μας τον απώθησαν προς τα έξω και τότε ξεβίδωσε το καπάκι και ράντισε με το υγρό τον φίλο μου και τον σερβιτόρο ��ης καφετέριας του βιβλιοπωλείου!»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top