Ελεύθερος αφέθηκε ο Ανδρέας Μαρτίνης!

Ο αντιπρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν που συνελήφθη την Τετάρτη για χρέη του νοσοκομείου

​Ελεύθερος αφέθηκε ο αντιπρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν, Ανδρέας Μαρτίνης, ο οποίος είχε συλληφθεί χθες για χρέη του νοσοκομείου.

Μάλιστα σύμφωνα με τους δικηγόρους του, τα χρέη δεν είναι προσωπικά.

ΔΕΙΤΕ την δήλωση των δικηγόρων του:

«Αφέθηκε ελεύθερος ο κ. Ανδρέας Μαρτίνης σήμερα από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Τα χρέη των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ προς το Ι.Κ.Α. δεν είναι προσωπικά του κ. Μαρτίνη, αλλά οφειλές του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν». Αν το ΙΚΑ είχε εξοφλήσει τις οφειλές του ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ προς το «Ερρίκος Ντυνάν», αν ομοίως ο ΕΟΠΥ είχε εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του ύψους 12 εκατομμυρίων προς το «Ερρίκος Ντυνάν» και αν το Νοσοκομείο «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ε.Ε.Σ» είχε καταβάλει το ποσό των 20 και πλέον εκατομμυρίων που οφείλει επίσης στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», τότε το Νοσοκομείο δεν θα όφειλε ούτε ένα ευρώ στο ΙΚΑ και δεν θα διασύρετο άδικα ο κ. Μαρτίνης, ο οποίος με προσωπικούς του αγώνες κατόρθωσε να προσφέρει το Νοσοκομείο υψηλές ιατρικές υπηρεσίες στους πολίτες, μακριά κι έξω από διαπλεκόμενα συμφέροντα.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top