Ανακοίνωση ΕΛ.ΑΣ για καταστροφές σε γραφείο Βρούτση

«Δεν τις κάναμε εμείς»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με τις καταστροφές που έγιναν στο γραφείο του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας αφού το ΠΑΜΕ αποχώρησε από αυτό.

Σύμφωνα με αυτήν "Οι ισχυρισμοί ότι οι καταστροφές στο γραφείο του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση προκλήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Όπως είναι σε όλους γνωστό, η Ελληνική Αστυνομία διαφυλάσσει τη δημόσια περιουσία, σύμφωνα με τη συνταγματική της υποχρέωση. Η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, όταν κλήθηκαν προς τούτο, αποσκοπούσε και στην προστασία της δημόσιας περιουσίας."

Υπενθυμίζεται ότι το ΠΑΜΕ αλλά και η ίδια η Αλέκα Παπαρήγα με δηλώσεις της είχε αρνηθεί πως τις καταστροφές στο γραφείο του Βρούτση τις έκαναν συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ. Μάλιστα θεώρησαν την αστυνομία υπεύθυνη για αυτές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top