Γνωστή ψυχολόγος έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης μέσω... facebook

Πίσω από το ψεύτικο προφίλ μιας γυναίκας κρυβόταν ένας επικίνδυνος άνδρας

Γνωστή ψυχολόγος έπεσε θύμα σεξουαλικής ��αρενόχλησης μέσω... facebook

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στο facebook έπεσε η γνωστή, από τις τηλεοπτικές εκπομπές, ψυχολόγος Γεωργία Σιδέρη. Πριν από λίγες μέρες ανακάλυψε πως πίσω από το ψεύτικο προφίλ μιας γυναίκας στο facebook κρύβεται ένας επικίνδυνος άνδρας αγνώστων στοιχείων ο οποίος θέλησε να την διαβάλει και να την προσεγγίσει.

«Πριν από λίγο καιρό μία "κυρία" η οποία είχε αναρτήσει φωτογραφίες στο προφίλ της με προσέγγισε, όπως πολλοί άνθρωποι με προσεγγίζουν στα πλαίσια της ιδιότητάς μου ως ψυχολόγου για να τους δώσω κάποια συμβουλή. Στη συνέχεια κατάλαβα ότι η εν λόγω "κυρία" ήθελε να αποσπάσει πληροφορίες από εμένα για την οικογενειακή μου κατάσταση, για τον τρόπο που ζω καθημερινά» δήλωσε στην εκπομπή "Μεσημεριανή Μελέτη".

Το ίδιο διάστημα ακριβώς την προσέγγισε ένας άνδρας στο facebook ο οποίος την ρωτούσε ακριβώς το ίδιο. Αυτός ο άνδρας ήταν το ίδιο πρόσωπο με την «κυρία» στο facebook, απλά με διαφορετικό προφίλ.

«Παρουσιάστηκε ως ο σύντροφός της και έκανε επίσης το ίδιο. Ήθελε να με γνωρίσει και να αποσπάσει πληροφορίες. Και ο κύριος και η κυρία τελικά είναι το ίδιο πρόσωπο» είπε η κα Σιδέρη και συνέχισε: «Ξεκίνησε λέγοντάς μου ότι με θαυμάζει γιατί είμαι μια επιτυχημένη επιστήμονας, με ρωτούσε πως τα καταφέρνω έχοντας οικογένεια και παιδιά. Κατάλαβα ότι είχε μια τεχνική την οποία είχε και ο “σύντροφός" της». Οι εκφράσεις ήταν ολόιδιες. Μέχρι που τον ρώτησα αν είναι ο ίδιος άνθρωπος με τη «σύντροφό» του. Στην αρχή δεν το παραδέχτηκε αλλά όταν απείλησα ότι θα του κάνω μήνυση το παραδέχθηκε και μου ζήτησε συγνώμη. Τότε τον έκανα block. Δεν περίμενα όμως ότι θα συνέχιζε…»

Ο παρανοϊκός άνδρας συνέχισε να απειλεί όχι μόνο την ίδια αλλά και τις φίλες της. Παρουσιαζόταν ως αστυνομικός και αποσπώντας τα τηλεφωνικά τους νούμερα αναστάτωνε τη ζωή τους, ενώ την ίδια ώρα διέδιδε ότι έχει σχέση με τη γνωστή ψυχολόγο.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο από τη Μεσημεριανή Μελέτη...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top