Πολύτεκνος πατέρας ο «δράκος» των Β.Π.: Από 2 έως 9 ετών τα παιδιά του!

Συγκλονίζει και τους αστυνομικούς η ομολογία του

Πολύτεκνος πατέρας ο «δράκος» των Β.Π.: Από 2 έως 9 ετών τα παιδιά του!

Πολύτεκνος πατέρας πέντε ανήλικων παιδιών είναι ο «δράκος» των Βορείων Προαστίων!

Όπως σας είχαμε πει, ο 31χρονος Νικόλαος Κουρέας, ήταν παντρεμένος και σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες και πατέρας πέντε αθώων ψυχών, που τώρα αναγκάζονται να ζήσουν τον διασυρμό και τις περαιτέρω δυσκολίες χάρη στην ξεδιαντροπιά του πατέρα τους. Το μικρότερο παιδί του είναι μόλις 2 ετών, ενώ το μεγαλύτερο 9.

300113160716_6137_jpg.jpg

Ήθελε να του φέρονται τρυφερά τα θύματα του

Ο «δράκος» δρούσε κυρίως τις ημέρες που δεν υπήρχαν μέσα μεταφοράς. Περνούσε από τις στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ και πρότεινε στις κυρίες να τις μεταφέρει στον προορισμό τους, όπως σας είχαμε πει.

Ζητούσε από τα θύματα του να του φέρονται με τρυφερότητα, γιατί όπως είπε στην απολογία του προέβαινε σε αυτή την πράξη, «κάθε φορά που η γυναίκα μου με απέρριπτε ερωτικά»!

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει το πανελλή��ιο και κυρίως τις γυναίκες, που μένουν στις περιοχές του Διονύσου, της Ερυθραίας και του Αγίου Στεφάνου όπου δρούσε.

Μέχρι στιγμής, έχει παραδεχτεί τον βιασμό τριών γυναικών, οι οποίες τον έχουν αναγνωρίσει. Πρόκειται για μια 18χρονη φοιτήτρια, που έπεσε στα χέρια του στις 8 Δεκεμβρίου του 2009, μια 65χρονη γυναίκα που βιάστηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2010 και μια 42χρονη που έπεσε θύμα του την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013.

Ωστόσο, επειδή εκτιμάται ότι τα θύματά του είναι πολύ περισσότερα, δόθηκαν στην δημοσιότητα τα στοιχεία του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top