Επείγουσα έρευνα ��ια την κατάσταση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ!

Διέταξε η εισαγγελία με αφορμή δημοσιεύματα για επικίνδυνα οχήματα

​Επείγουσα έρευνα για την κατάσταση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, διέταξε η εισαγγελία Πρωτοδικών με αφορμή τα δημοσιεύματα ότι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγω παλαιότητας!

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ένα στα τέσσερα οχήματα δεν λειτουργούν λόγω βλαβών, καθώς, όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα που θα ερευνηθούν, κάθε ασθενοφόρο έχει διανύσει τουλάχιστον 600 με 700 χιλιάδες χιλιόμετρα και βρίσκεται σε λειτουργία ολόκληρο το 24ωρο.

Είναι ενδεικτικό ότι οι εμπειρογνώμονες που αξιολόγησαν το πρόσφατο δυστύχημα με το ασθενοφόρο στην Κρήτη, με δύο νεκρούς εργαζομένους στο ΕΚΑΒ, κατέληξαν ότι οι επιβαίνοντας θα είχαν γλυτώσει αν το όχημα ήταν σε καλύτερη κατάσταση και είχαν αποκατασταθεί σοβαρές βλάβες που εμφάνιζε.

Η έρευνα θα διενεργηθεί από την Τροχαία Αττικής, η οποία έλαβε εντολή από την Εισαγγελέα να διενεργήσει τεχνικούς ελέγχους ώστε να διαπιστωθεί η ύπαρξη βλαβών αλλά και οι τρόποι αποκατάστασής τους.

Στόχος της προκαταρκτικής εξέτασης είναι να διαπιστωθεί αν με το πρόβλημα των οχημάτων τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα και η υγεία των μεταφερομένων προσώπων, αλλά και των πληρωμάτων των ασθενοφόρων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top