Ταυτοποιήθηκε το 11χρονο κοριτσάκι «των φαναριών» που παρασύρθηκε από λεωφορείο!

Εμφανίστηκε η γιαγιά της-Ψεύτικα τα μέχρι τώρα στοιχεία

Ταυτοποιήθηκε το 11χρονο κοριτσάκι «των φαναριών» που παρασύρθηκε από λεωφορείο!

​Μετά από επτά ημέρες που το άτυχο κοριτσάκι βρισκόταν στα αζήτητα επιτέλους ταυτοποίηθηκε!

Το 11χρονο κοριτσάκι «των φαναριών» πριν από μια εβδομάδα έχασε τη ζωή της με φρικτό τρόπο στη Θεσσαλονίκη, όταν παρασύρθηκε από λεωφορείο που μετέφερε μαθητές ενώ έκανε ποδήλατο!

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, το κοριτσάκι λεγόταν Μαργαρίτα Νικόλοβα και όχι Στέφκα Μλαντένοβα, όπως πίστευαν αρχικά.

Με την ταυτοποίηση του ονόματος αποκαλύφθηκε επίσης και τα τραγικά χρόνια, που έζησε στη σύντομη ζωή της η μικρή Μαργαρίτα...

Γεννήθηκε στη Σόφια το 2001, αλλά οι γονείς της την εγκατέλειψαν στα χέρια των παππούδων της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο παππούς της, πριν πεθάνει, έβγαλε στη Βουλγαρία διαβατήριο με τη φωτογραφία της μικρής, αλλά με ψεύτικα στοιχεία και με το ονοματεπώνυμο ενός άλλου κοριτσιού, της Στέφκα Μλαντένοβα. Ο παππούς της μικρής φέρεται ότι έδωσε χρήματα στη μητέρα της Μλαντένοβα, προκειμένου να εκδοθεί το διαβατήριο στο όνομα της εγγονής του.

Την Τρίτη εμφανίστηκε στο Βουλγαρικό προξενείο η γιαγιά της. Παραδέχθηκε πως πριν έρθουν στην Ελλάδα έβγαλαν διαβατήριο με ψεύτικα στοιχεία που αντιστοιχούσαν σε κάποιο άλλο κορίτσι από την Βουλγαρία. Είχε έρθει στην Ελλάδα με την γιαγιά και τον παππού της πριν από 4 χρόνια.

Υποστήριξε μάλιστα πως το διαβατήριο εκδόθηκε με την συναίνεση της μητέρας του άλλου κοριτσιού έναντι αμοιβής της τάξης των 500-600 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top