Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του γνωστού κοσμηματοπώλη

Που είχε βάλει αστυνομικό να παρακολουθεί τη γυναίκα του

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του γνωστού κοσμηματοπώλη
Σάλος είχε ξεσπάσει πριν από μερικές μέρες στη showbiz, όταν συνελήφθη ο γνωστός κοσμηματοπώλης, επειδή παρακολουθούσε την εντυπωσιακή ξανθιά σύζυγό του!

Ο 50χρονος που είναι εξπέρ στις τηλεπωλήσεις δήλωσε ότι είχε προσλάβει άνθρωπο για να γίνει η σκιά της συζύγου του με σκοπό να την προστ��τεύσει από τους κλέφτες και όχι επειδή τη ζήλευε, ώσπου ήρθε η ώρα του δικαστηρίου...

Ανατροπή στην υπόθεση του κοσμηματοπώλη!

Η γοητευτική σαραντάρα έκανε τη μεγάλη ανατροπή! Ζήτησε απο το δικαστήριο να μάθει τι κατέθεσε στον εισαγγελέα ο σύζυγός της, αφού όπως ισχυρίζεται η ίδια, δεν ήξερε πως εκείνος είχε προσλάβει άνθρωπο για να την παρακολουθεί! Ο δικηγόρος της συζύγου αποκαλύπτει το παρασκήνιο αποκλειστικά στο Σταρ..

«Ήθελα να πάρω για να δω τι κατέθεσε ο αστυνομικός, τι πόρισμα έβγαλε η αστυνομία. Όλα αυτά ήθελα να τα διαπιστώσω.» ανέφερε ο κύριος Αλεξανδράκης.

Ο δικηγόρος του συζύγου πάλι υποστηρίζει κάτι άλλο..

«Ο δικηγόρος είπε άλλα.. ακούστε τώρα, υπάρχει μια σύγχυση. Άλλα είπε στον εισαγγελέα τον άλλον, άλλα λέει σήμερα...» σημείωσε ο κύριος Γκιούγκης.

Κρίση στο γάμο τους;

«Έβαλε άνθρωπο να την παρακολουθήσει για να δει αν τον απατά», λένε τα πηγαδάκια των επωνύμων..

«Το έκανε για να την προστατεύσει από τους κλέφτες, επειδή μετέφερε στο αυτοκίνητο της διαμάντια μεγάλης αξίας», λέει η μάρτυρας στην υπόθεση, Νανά Παλαιτσάκη, φίλη και συνεργάτης του γνωστού κοσμηματοπώλη!


Βασική μάρτυρας στην υπόθεση είναι η σύζυγος του κοσμηματοπώλη, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε την αναβολή της δίκης, για να έρθει να καταθέσει η ίδια, αν τελικά γνώριζε οτι την παρακολουθούσαν ή όχι. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top