ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ βίντεο από την καραμπόλα 26 οχημάτων στην Εγνατία

Οι εικόνες είναι ανατριχιαστικές-Παντού υπάρχουν συντρίμμια

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ βίντεο από την καραμπόλα 26 οχημάτων στην Εγνατία
Ένα συγκλονιστικό βίντεο από την πρωτοφανή καραμπόλα που έγινε πρόσφατα στην Εγνατία Οδό, έδωσαν στην δημοσιότητα οι διασώστες του ΕΚΑΒ.

Με κάμερα μέσα από ασθενοφόρο κατέγραψαν τις πρώτες εικόνες από τις ομάδες διάσωσης που προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες των αυτοκινήτων.

Όπως βλέπετε στο βίντεο, παντού υπάρχουν συντρίμμια από τα δεκάδες αυτοκίνητα. Κάποια βρίσκονται αναποδογυρισμένα δίπλα στην τσιμεντένια νησίδα της Εγνατίας Οδού, κάποια άλλα είναι κυριολεκτικά κομμένα στα δ��ο. Λες και τα αυτοκίνητα είχαν βρεθεί στο επίκεντρο αεροπορικού βομβαρδισμού!

Δεκάδες πυροσβέστες, γιατροί και τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ βρίσκονται ανάμεσα στα συντρίμμια των αυτοκινήτων προσπαθώντας να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες. Οι τροχονόμοι σε απόγνωση προσπαθούν να ρυθμίσουν το …χάος.

Το ασθενοφόρο προσεγγίζει με μεγάλη δυσκολία για να παραλάβει κάποιους από τους τραυματίες.

Εκείνη τη στιγμή ένα άλλο ασθενοφόρο αναχωρεί με τραυματίες για την Θεσσαλονίκη.

Λίγο αργότερα και το ασθενοφόρο από τη Βέροια που καταγράφει με κάμερα την τρομακτική καραμπόλα παραλαμβάνει κάποιους από τους τραυματίες και αναχωρεί για το νοσοκομείο. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top