Αγρότες μόνοι ψάχνουν… λύση με τους πολιτικούς αρχηγούς! Γεμίζει με τρακτέρ η Εθνική!

«Θα κοπεί η χώρα στα δύο αν δε βρεθεί λύση» διαμηνύουν

Αγρότες μόνοι ψάχνουν…  λύση με τους πολιτικούς αρχηγούς!  Γεμίζει με τρακτέρ η Εθνική!

​Από τα χωράφια και τις αυλές τους οι αγρότες μεταφέρουν τα τρακτέρ τους στους δρόμους ,χωρίς όμως προς το παρόν να προχωρούν σε μπλόκα καθώς αναμένουν τα αποτελέσματα των επαφών που έχουν ζητήσει να έχουν με τους αρχηγούς του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς.

«Υπάρχει μεγάλος αναβρασμός. Η προσέλευση στη σημερινή μας συνάντηση, όπου αποφασίστηκε ότι αύριο βγαίνουν όλα τα τρακτέρ έξω, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Θα γίνει πολύ μεγάλη κινητοποίηση», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Αυθόρμητης Κίνησης Αγροτών Νομού Ημαθίας, Κώστας Λιλιόπουλος, μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου του κλάδου στον Πλαταμώνα.

Όπως διεμήνυσε ο κος Λιλιόπουλος η στάση των αγροτών και το αν δηλαδή θα "κόψουν" την Ελλάδα στα δύο με αποκλεισμούς κεντρικών οδικών αρτηριών θα εξαρτηθεί από τις συναντήσεις που θα έχουν με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη και με στελέχη των υπουργείων Οικονομικών κα Ανάπτυξης.

«Θα είμαστε παντού, στις εθνικές οδούς, στα λιμάνια, στα αεροδρόμια, στα τελωνεία, στα βόρεια σύνορα. Είναι θέμα της κυβέρνησης κατά πόσο θα ικανοποιήσει τα αιτήματά μας. Εάν οι συναντήσεις αποβούν άκαρπες δεν θα περάσει κουνούπι», τόνισε ο κ. Λιλιόπουλος,όπως γράψαμε και χθες στο star.gr

Τα κύρια αιτήματα των αγροτών αφορούν το πετρέλαιο, το κόστος παραγωγής, τον ΦΠΑ και το φορολογικό.

Στην Εθνική οι Θεσσαλοί αγρότες

Οι Θεσσαλοί αγρότες αποφάσισαν να παρατάξουν σήμερα τα τρακτέρ τους στην Εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στον κόμβο Νίκαιας στη Λάρισα, προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.

Βίντεο πρωινό Αντ1

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top