Βουρκωμένη Δευτέρα… Η χειρότερη μέρα...Η καινούρια βδομάδα ξεκινά χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ!!!

Με άμεση επίταξη "απειλεί" η κυβέρνηση

Βουρκωμένη Δευτέρα… Η χειρότερη μέρα...Η καινούρια βδομάδα ξεκινά χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ!!!

​Χειρόφρενο τραβούν τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ της Αττικής και σήμερα Δευτέρα, παρά την απόφαση του Πρωτοδικείου που έκρινε παράνομες τις 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες των ��ργαζομένων. Ακινητοποιημένα θα είναι επίσης τα τρένα και ο Προαστιακός, καθώς οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι δεν τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες.

Όπως αναφέραμε και χθες στο star.gr, μετά από πολύωρη συνεδρίαση που είχαν την Κυριακή οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία αποφασίστηκε να συνεχιστεί η απεργία αλλά και να επισπευτεί η Γενική Συνέλευση του σωματείου, η οποία θα γίνει τη Δευτέρα αντί για την Τρίτη που ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Αντίστοιχα αποφάσισαν και οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση αναμένεται ότι θα σκληρύνει τη στάση της, ενώ κύκλοι του υπουργείου Ανάπτυξης διαμηνύουν χαρακτηριστικά ότι «η κυβέρνηση θα κάνει το καθήκον της».

Νέα ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό

Πριν κανονίσετε τις δουλειές, τα ραντεβού και τις λοιπές υποχρεώσεις σας καλό είναι να γνωρίζετε πως λόγω των κινητοποιήσεων στα τρένα, δεν θα πραγματοποιείται η διέλευση των συρμών του μετρό στο τμήμα «Δουκίσσης Πλακεντίας» - «Αεροδρόμιο» έως και σήμερα Δευτέρα.

Ακινητοποιημένα παραμένουν τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός σιδηρόδρομος λόγω της απεργίας που έχει εξαγγείλει έως και τη Δευτέρα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Το Μετρό, ο ΗΣΑΠ και το Τραμ θα λειτουργήσουν με το προσωπικό που έχει επιστρέψει στις θέσεις του ύστερα από την επιβολή του μέτρου της επίταξης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top