ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Ανακρίτρια, καταγγέλλει αστυνομικό ότι τη βίασε ρίχνοντας ουσίες στο ποτό της!

Τον γνώρισε σε νησί και μιλούσαν μέσω Facebook-Διαβάστε την περίεργη ιστορία

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Ανακρίτρια, καταγγέλλει αστυνομικό ότι τη βίασε ρίχνοντας ουσίες στο ποτό της!

Μια σοκαριστική αλλά και πολύ περίεργη ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, έπειτα από καταγγελία ανακρίτριας που εργάζεται στην Εισαγγελία Αθηνών, η οποία κατηγορεί αστυνομικό και φίλο του, για βιασμό!

Η 40χρονη με τον 30χρονο αστυνομικό του τμήματος «Αλλοδαπών», γνωρίστηκαν σ�� μπαρ της Ίου, το καλοκαίρι του 2009 και έγιναν φίλοι.

Στη συνέχεια, συνέχισαν να συναντιούνται και στην Αθήνα, ενώ «τα έλεγαν» και μέσω Facebook.

Η βραδιά του βιασμού:

Στη μηνυτήρια αναφορά της, η 40χρονη ανακρίτρια λέει πως το Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου του 2010, έκλεισε ραντεβού σε μπαρ στο Γκάζι όπου εργαζόταν ως υπεύθυνος κάποιος φίλος του αστυνομικού. Στο ίδιο μπαρ βρισκόταν και ένας φίλος του,επίσης 30χρονος.

Παρήγγειλε ένα ποτό με βότκα, και της έδωσαν να πιει ένα ποτό σκούρου χρώματος, με αποτέλεσμα όπως λέει, «ν’ αρχίσω να νοιώθω κάποιες παρενέργειες και συγκεκριμένα υπερβολική σεξουαλική διέγερση, μη μπορώντας να ελέγξω τον εαυτό μου».

Τι έγινε μετά:

O 30χρονος αστυνομικός έφυγε από το μπαρ, και την άφησε μόνη με το φίλο του. Μετά, η ίδια όπως λέει δεν θυμάται τι έγινε. «Χάνεται η μνήμη μου» από το σημείο αυτό και μετά, λέει η 40χρονη ανακρίτρια.

Και συνεχίζει περιγράφοντας την επόμενη μέρα:

-«Ξύπνησα στις 11 το πρωί της Κυριακής γυμνή σε ένα κρεβάτι έχοντας δίπλα μου το φίλο του αστυνομικού που είχα γνωρίσει το προηγούμενο βράδυ στο μπαρ. Τι έγινε, τι κάνω εδώ;» τον ρώτησε.

-«Δεν θυμάσαι τίποτα; Τρία προφυλακτικά χρησιμοποιήσαμε», της απάντησε ο φίλος του αστυνομικού.

Το απόγευμα της ίδια μέρας, η ανακρίτρια, έκανε τοξικολογικές εξετάσεις για χρήση παραισθησιογόνων ουσιών με αρνητικό αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια απευθύνθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία όπου μετά από εξέταση γενετικού της υλικού εντοπίστηκε βενζοδιαζεπίνη η οποία θεωρείται ότι προκαλεί τέτοιου είδους παρενέργειες.

Με βάση αυτό,τον Φεβρουάριο του 2012 ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του αστυνομικού και δύο ιδιωτών (του φίλου του και του υπεύθυνου του μπαρ) για βιασμό.

Ο αστυνομικός στην απολογία του αρνείται κάθε κατηγορία.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top