Ανήλικοι χτύπησαν Πακιστανό στην Λάρισα

Του άνοιξαν το κεφάλι μέσα στο μίνι μάρκετ του

Ανήλικοι χτύπησαν Πακιστανό στην Λάρισα

Στον Εισαγγελέα Λάρισας οδηγήθηκαν επτά ανήλικοι, ηλικίας 16 και 17 χρόνων και ένας 23χρονος κατηγορούμενοι για επίθεσ�� σε μίνι μάρκετ που ανήκει σε αλλοδαπό από το Πακιστάν.

Οι νεαροί συνελήφθησαν χθες το βράδυ στη Λάρισα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και διακεκριμένων φθορών.

Στις 20.00, μετά από τηλεφωνική καταγγελία στο Κέντρο Άμεσης Δράσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας για συμπλοκή μεταξύ ατόμων έξω από κατάστημα «μίνι – μάρκετ», ιδιοκτησίας 47χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Πακιστάν, οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο, απ’ όπου προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, συνολικά δεκαοκτώ άτομα, από τα οποία δώδεκα Έλληνες και έξι αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι οκτώ από τους Έλληνες προσαχθέντες, οι οποίοι και συνελήφθησαν, επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα σε αλλοδαπούς, υπηκόους Πακιστάν, που βρίσκονταν στο «μίνι – μάρκετ», με αποτέλεσμα να τραυματίσουν ελαφρά τον ένα απ’ αυτούς, ηλικίας 34 χρόνων και να προξενήσουν ζημιές στο κατάστημα.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, απ’ όπου αποχώρησε, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα ξύλα από κλαδιά δέντρων, μήκους ενός μέτρου περίπου το καθένα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top