Kαμίνης για δημοτικό σύμβουλο Χρυσής Αυγής: «Αν συνεχίσει έτσι να τον βγάλετε καροτσάκι έξω»

"Γυαλιά καρφιά" στο δήμο Αθήνας

Kαμίνης για δημοτικό σύμβουλο Χρυσής Αυγής: «Αν συνεχίσει έτσι να τον βγάλετε καροτσάκι έξω»

Εντονο φραστικό επεισόδιο εξελίχθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας ανάμεσα στον δημοτικό σύμβουλο της Χρυσής Αυγής, Γ. Βουλδή που αντικατέστησε το Ν.Μιχαλολιάκο στο δημοτικό συμβούλιο και τον δήμαρχο Γ. Καμίνη και συμβούλους άλλων παρατάξεων.

Όλα ξεκίνησαν την ώρα που συζητούσαν για την έκρηξη της ρατσιστικής βίας, η οποία κορυφώθηκε με την πρόσφατη δολοφονία του 27χρονου Πακιστανού εργάτη Λουκμάν Σαχτζάτ στα Πετράλωνα.

Όλες οι παρατάξεις, εκτός της Χρυσής Αυγής, καταδίκασαν τη δολοφονία του 27χρονου αλλοδαπού, ενώ κατά τη συζήτηση τονίσθηκε ότι στο σπίτι του ενός από τους συλληφθέντες βρέθηκαν φυλλάδια της Χρυσής Αυγής.


Ο κ. Βουλδής διαμαρτυρήθηκε για στοχοποίηση της Χρυσής Αυγής, ενώ εκτός μικροφώνου είπε, μεταξύ άλλων: «Σιγά μην κάνουμε και ερωτική εξομολόγηση στους μετανάστες». Μίλησε απαξιωτικά αναφερόμενος σε συμβούλους άλλων παρατάξεων, ενώ διέκοπτε συνέχεια όταν ο δήμαρχος Αθηναίων ανακεφαλαίωνε τα αίτια των φαινομένων βίας.

Ο κ. Βουλδής συνέχισε τα σχόλια την ώρα της ομιλίας του δημάρχου, ο οποίος κάποια στιγμή είπε απευθυνόμενος στον πρόεδρο του Σώματος: «Εάν συνεχισθεί αυτό, σας ζητώ να τον βγάλετε καροτσάκι έξω». Τότε ο δημοτικός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής σηκώθηκε και απευθυνόμενος απειλητικά προς το δήμαρχο είπε: «Έλα να με βγ��λεις έξω», ενώ τρία άτομα που ήταν κοντά του άρχισαν να εκστομίζουν ύβρεις εναντίον του δημάρχου, πριν τελικά αποχωρήσουν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top