Αμαλιάδα: Εν μια νυκτί αποφάσισαν το ταμείο της ΔΕΗ ��α λειτουργεί μόνο Τρίτη και Πέμπτη!

Τι άλλο θα ακούσουμε;

Μα καλά τι άλλο θα ακούσουμε;;;
«Περιοριστικά μέτρα» έβαλε η ΔΕΗ στους κατοίκους της Αμαλιάδας, της Πηνείας και της ευρύτερης περιοχής, μετά την απόφαση που ελήφθη και τέθηκε σε εφαρμογή εν μία νυκτί, να λειτουργεί το ταμείο στο υποκατάστημα της Αμαλιάδας μόνο Τρίτη και Πέμπτη!

Φυσικά, τα «θύματα» στην προκειμένη περίπτωση είναι οι πολίτες, οι οποίοι από τη μια καλούνται να πληρώσουν τους φουσκωμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ, με αυξήσεις, πάγια και χαράτσια και από την άλλη έρχεται η ΔΕΗ και τους τιμωρεί για δεύτερη φορά, βάζοντάς τους στην ουρά για να εξοφλήσουν τις οφειλές τους.

«Δεν φτάνει που μας τα παίρνουν, μας ταλαιπωρούν και από πάνω;» είναι η φράση που ακούγεται παντού τις τελευταίες ημέρες στην Αμαλιάδα, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που έφθασαν στην ΔΕΗ για να πληρώσουν και τελικά «έφαγαν πόρτα».

Η απόφαση βεβαίως να λειτουργεί το ταμείο μόλις δύο ημέρες την εβδομάδα, ελήφθη άνωθεν και απλώς στο υποκατάστημα της Αμαλιάδας κλήθηκαν να την εκτελέσουν, αφού δεν είχαν άλλη επιλογή.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top