Αχαΐα: Οικογενειακή επιχείρηση με όπλα, σφαίρες και κλεμμένο μηχανάκι!

Δύο οι περιπτώσεις

Αχαΐα: Οικογενειακή επιχείρηση με όπλα, σφαίρες και κλεμμένο μηχανάκι!
Σε οικογενειακή υπόθεση μάλλον είχαν αναγάγει τέσσερα άτομα την οπλοκατοχή σε δύο διαφο��ετικές περιπτώσεις.

Χθες σε ελέγχους που έκανε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών στα σπίτια τους σε χωριό του Δήμου Ερυμάνθου και στο Τζάιλο Αχαΐας στο Δήμο Δύμης εντοπίστηκαν να κατέχουν όπλα χωρίς τις προβλεπόμενες άδειες, ενώ στη μία περίπτωση βρέθηκε και κλεμμένο μηχανάκι.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν στο Τζάιλο, 50χρονος και ο 49χρονος αδελφός του καθώς βρέθηκε να κατέχουν δύο περίστροφα, δύο κυνηγετικά όπλα, 117 φυσίγγια πυροβόλου διαφόρων διαμετρημάτων και 69 κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων πάλι πυροβόλου όπλου.

Στην άλλη επιχείρηση που έγινε στην περιοχή της Ερυμάνθειας, συνελήφθησαν ένας 27χρονος και ο ανήλικος αδελφός του, καθώς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα περίστροφο 6σφαίρο 32άρι, 25 φυσίγγια πυροβόλου όπλου, δύο βολίδες πολεμικού τυφεκίου, ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια, και δύο δίκυκλα, εκ των οποίων το ένα ήταν κλεμμένο από Πάτρα, ενώ το δεύτερο ερευνάται.

Και οι τέσσερις αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα με τη σχηματιζόμενη σε βάρος τους δικογραφία. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top