ΔΕΙΤΕ: Που χρειάζονται αλυσίδες στην Μακεδονία

Κατολίσθηση στα Γιάννενα

ΔΕΙΤΕ: Που χρειάζονται αλυσίδες στην Μακεδονία

Με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε επαρχιακούς δρόμους της Δυτικής Μακεδονίας, εξαιτίας των χιονοπτώσεων και του παγετού που σχηματίστηκε στο οδόστρωμα από τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από τις τοπικές Αστυνομικές Διευθύνσεις, τα οχήματα κινούνται με αλυσίδες σε ολόκληρο το οδικό επαρχιακό δίκτυο του νομού Καστοριάς, ενώ στο νομό Γρεβενών αλυσίδες χρειάζονται στους επαρχιακούς δρόμους Γρεβενών – Σαμαρίνας, από το 24ο έως το 54ο χιλιόμετρο, Γρεβενών – χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας (24ο - 45ο), Γρεβενών – Περιβολίου (25ο - 43ο) και μέσα στους ορεινούς οικισμούς του νομού.

Στο νομό Κοζάνης, μόνο στην εθνική οδό Κοζάνης – Ιωαννίνων (από το 49ο μέχρι το 97ο χιλιόμετρο), χρειάζονται τα οχήματα αλυσίδες, ενώ στο νομό Φλώρινας, στους δρόμους Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βίγλας και Βιτσίου), στο επαρχιακό δίκτυο του Δήμου Πρεσπών και στο δρόμο Αετού – Νυμφαίου.

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται εξάλλου, η κυκλοφορία στην Εγνατία οδό, αλλά και στους υπόλοιπους νομούς της Βόρειας Ελλάδας.

Κατολίσθηση στα Γιάννενα

Στα Γιάννενα λόγω των έντονων βροχοπτώσεων προκλήθηκε τεράστια κατολίσθηση με αποτέλεσμα να κοπεί ο δρόμος στα δύο και να αποκλειστούν τρία ορεινά χωριά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top