Δέκα μηχανές υψηλού κυβισμού δώρισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην ΕΛ.ΑΣ

Με τιμητική πλακέτα τον ευχαρίστησε η ΕΛ.ΑΣ

​Τη συμβολή του στη Δημόσια Τάξη, σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για τη χώρα, με στόχο την καλύτερη αντιμετώπιση και πάταξη της εγκληματικότητας παρείχε ο Αντιπρό��δρος και αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ, κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ως προσφορά στην ελληνική κοινωνία, δωρίζοντας στην Ελληνική Αστυνομία 10 μοτοσυκλέτες υψηλού κυβισμού.
Οκτώ από τα δίκυκλα θα χρησιμοποιηθούν από την ομάδα Δίας και τα άλλα δύο από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Σε μια διακριτική τελετή που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στον όρχο της Άμεσης Δράσης, οι μοτοσυκλέτες τύπου BMW F650 GS παραδόθηκαν στους άντρες και τις γυναίκες της Ομάδας Δίας που θα τις χρησιμοποιήσουν, από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Αντιπρόεδρο και αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΒΙΑΝΕΞ και πρόεδρο του ομίλου DPG κ. Δημήτρη Γιαννα��όπουλο.
Υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ -Αντιστράτηγος κ. Αδαμάντιος Σταματάκης, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας- Αντιστράτηγος κ. Παναγιώτης Φλήρης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας- Αντιστράτηγος κ. Δημήτριος Τσακνάκης και ο Αναπληρωτής Γενικού Αστυνομικού διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγος, κ. Σπυρίδων Παρασπύρου ευχαρίστησαν και βράβευσαν με τιμητική πλακέτα τον κ. Γιαννακόπ��υλο, ο οποίος δήλωσε:
«Ευχαριστώ κι εγώ που μου δίνεται η ευκαιρία να συμβάλω έστω με ένα μικρό λιθαράκι στη δύσκολη και αποτελεσματική προσπάθεια την όποια κάνετε για την πάταξη της εγκληματικότητας σε μια δύσκολη περίοδο. Ο Έλληνας μας χρειάζεται όλους δίπλα του και είναι υποχρέωση όλων όσοι έχουμε έστω και μια μικρή δυνατότητα να βοηθήσουμε στο πραγματικά δύσκολο έργο που φέρετε εις πέρας κάθε μέρα».
Στην τελετή παρεβρέθηκαν επίσης ο Διοικητής Άμεσης Δράσης, Ταξίαρχος κ. Ευάγγελος Βένετης και ο Διοικητής της Ομάδας Δίας, Ταξίαρχος, κ. Χρήστος Ανδρουτσόπουλος.
«Ευχαριστούμε τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο που με την ευγενική του προσφορά αύξησε το στόλο της ομάδας Δίας κατά οκτώ υπερσύγχρονα μηχανήματα, τα οποία από αύριο θα τεθούν στη μάχη κατά της εγκληματικότητας», τόνισε από την πλευρά του ο Ταξίαρχος, κ. Χρήστος Ανδρουτσόπουλος, Διοικητής της Ομάδας Δίας ενώ ο Αντιστράτηγος κ. Αδαμάντιος Σταματάκης, Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας επεσήμανε: «Η Ελληνική Αστυνομία έχει ανάγκη από τέτοιες κινήσεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top