Αποφυλακίζεται ο γιος του "Big Mac", Σταύρος Ψωμιάδης

Έγινε δεκτό το σχετικό αίτημα του από το συμβούλιο πλημμελειοδικών

Αποφυλακίζεται ο γιος του "Big Mac", Σταύρος Ψωμιάδης

Αποφυλακίζεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών ο γιος του Μάκη Ψωμιάδη, Σταύρος, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση των «στημένων» αγώνων ποδοσφαίρου.

Ο Σταύρος Ψωμιάδης αντιμετωπίζει κατηγορίες για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και φοροδιαφυγή για την εμπλοκή του σε παράνομες επιχειρηματικές δραστηριότητες του προσωρινά κρατούμενου πατέρα του.

Με το βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αντικαθιστά την κράτηση του με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα σε αστυνομικό τμήμα και με την καταβολή χρηματικής εγγυοδοσίας 30 χιλιάδων ευρώ.

Αντίθετα ελεύθερη με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε μετά την απολογία της η κόρη του προφυλακισμένου για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων, Χριστίνα. Στην νεαρή επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και υποχρέωσης εμφάνισης μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Στο πόρισμα της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου για την υπόθεση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, που αφορά κυρίως υπεξαίρεση των ταμείων της ΑΕΚ, αναφέρεται εκτεταμένη φοροδιαφυγή της οικογένειας Ψωμιάδη, που φέρεται να φθάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει απαγγελθεί κατηγορία καθώς αναμένεται το πόρισμα του ΣΔΟΕ σχετικά με το εύρος της φοροδιαφυγής.

Βίντεο από δελτίο ΝΕΤ...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top