Μισό εκατομμύριο "έκανε φτερά" από την πρώην νομαρχία Καβάλας!

Στο "στόχαστρο" πρώην νομάρχης Καβάλας

Μισό εκατομμύριο ευρώ "έκανε φτερά" από την πρώην Νομαρχ��α Καβάλας.​​ Το ποσό αρχικά ήταν 220.000 ευρώ και μαζί με τις προσαυξήσεις φτάνει το μισό εκατομμύριο.

Συγκεκριμένα, το πόρισμα καταλογίζει βαρύτατες οικονομικές εκκρεμότητες σε βάρος του πρώην νομάρχη Καβάλας, δυο πρώην αντινομαρχών, ενός ειδικού συμβούλου του πρώην νομάρχη και δώδεκα υπηρεσιακών παραγόντων της τότε Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καβάλας.

Στο 350 σελίδων πόρισμά του ο οικονομικός ελεγκτής διαπίστωσε κατάτμηση πολλών ενιαίων έργων με αναθέσεις μέσω πρόχειρων διαγωνισμών χωρίς όμως να υλοποιηθούν τα έργα στο σύνολό τους.

Το πόρισμα αναφέρει ότι προκύπτουν πλημμελείς έλεγχοι από την πλευρά των υπηρεσιακών παραγόντων με συνέπεια να παραλαμβάνονται τιμολόγια για συναυλίες που δεν έγιναν, έντυπο και οπτικοα��ουστικό διαφημιστικό υλικό που δεν τυπώθηκε, στοιχεία ενημερωτικών ημερίδων που δεν πραγματοποιήθηκαν χωρίς να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top