Ανατροπή στο θάνατο του νεογνού από την Λέρο:«Η Μαρία ήταν καλή μητέρα»

Δείτε τη συγκλονιστική εξομολόγηση της κουνιάδας της 24χρονης

Ανατροπή στο θάνατο του νεογνού από την Λέρο:«Η Μαρία ήταν καλή μητέρα»

Ο άδικος χαμός του μόλις 34 ημερών βρέ��ους από την Λέρο έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Μέχρι σήμερα το πόρισμα του νοσοκομείου ενοχοποιούσε την μητέρα του, αφού το επίσημο έγγραφο έκανε λόγο για ασιτία.

Τα λόγια της μέλλουσας κουνιάδας της 24χρονης μητέρας όμως ανατρέπουν όσα έχουν ειπωθεί μέχρι σήμερα για τον άδικο θάνατο του νεογνού.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει την Τρίτη, το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή και σύμφωνα με τους γιατρούς, παρουσίαζε συμπτώματα ασιτίας και παραμέλησης.

Η αδελφή του στρατιωτικού, Νικολέτα Μπίμπα, που θα παντρευόταν η 24χρονη μητέρα όμως τονίζει σήμερα πώς η μητέρα ουδέποτε εγκατέλειψε το παιδί της.

Το παιδί τρεφόταν κανονικά και με μεγάλη φροντίδα από τη μητέρα του, υποστήριξε η γυναίκα, η οποία ζούσε καθημερινά μαζί τους.

Επιπλέον, υποστήριξε ότι το παιδί ζύγιζε 4 κιλά και όχι 3 όπως ειπώθηκε, ενώ η ιατροδικαστής είπε στην μητέρα πώς το άψυχο σώμα του μωρού δεν έφερε τραύματα και μώλωπες.

Σύμφωνα με την αδελφή του στρατιωτικού οι οδηγίες από το νοσοκομείο της Λέρου προς την 24χρονη Μαρία ήταν να ταΐζει το παιδί γάλα και χαμομήλι εναλλάξ ανά δύο ώρες. Η γυναίκα εικάζει ότι πιθανότατα αυτή η διατροφή οδήγησε στα προβλήματα υγείας του μικρού.

Όσο για τον θηλασμό και τις βολές προς τη νεαρή μητέρα υποστήριξε ότι το παιδί γεννήθηκε πρόωρα, 7 μηνών και η μητέρα δεν είχε γάλα.

Η οικογένεια, σύμφωνα με την μέλλουσα κουνιάδα της άτυχης μητέρας, θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του νοσοκομείου Λέρου, καθώς όπως υποστήριξε όλη αυτή η ιστορία έχει προκαλέσει σοκ και στον αδερφό της, ο οποίος νοσηλεύεται μετά το τραγικό περιστατικό, αφού δεν του έδωσαν άδεια από τη Μονάδα του για να συνοδεύσει το βρέφος στο Ηράκλειο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top